vérfagyasztó látvány

2021.03.03. 13:27

Dermesztő, egy férfinak sikerült elkapnia a 12. emeletről zuhanó kisbabát (videó)

Csupán a szerencsének volt köszönhető, hogy a csomagokat szállító futár jókor volt jó helyen. Ösztönösen cselekedett, amikor elkapta a magasból zuhanó csecsemőt, akinek így megmentette az életét.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Majdnem tragikus véget ért egy mindössze kétéves kislány élete Vietnámban. A totyogós egy váratlan pillanatban kizuhant a 12. emeletről. A 31 éves Nguyen Ngoc Manh teherautójával éppen csomagokat szállított ki, amikor egy kisgyermek sírására figyelt fel. A futár félrehúzódott és a hang forrását kezdte keresni. Ekkor pillantotta meg a zuhanó csöppséget, így csupán pillanatai voltak cselekedni.

„Minden néhány másodperc alatt történt. Hirtelen nem tudtam, hogyan tudnám elkapni, nem hittem, hogy megmenthetem a kislány életét. Szinte ösztönösen cselekedtem, felálltam egy ereszre és vártam, hogy elkaphassam” – árulta el az Evening Standard oldalának a hős futár, írja a Metropol.

Vér szivárgott a baba szájából

A férfinak egyébként el kellett vetődnie, hogy elkaphassa a kislányt, így a lábát csúnyán megütötte. Ezt követően vette észre, hogy vér szivárog a gyermek szájából, így kórházba szállították, ahol az orvosi vizsgálatok során kiderült, hogy megsérült a csípője és a karja is megrándult, de szerencsére komolyabb baja nem esett.

 

😱¡HEROICA ATRAPADA!👏

Un repartidor le salvó la vida a una niña de 3 años que cayó del piso 12 de un edificio en Vietnam.

La nena sufrió fracturas en la pierna y en los brazos, pero está viva gracias a la heroica acción de Nguyen Ngoc Manh❤️, quien sufrió un esguince." target="_blank" rel="noopener noreferrer">#VIRAL pic.twitter.com/eI03quT0IM

Azt egyelőre nem tudni, hogy a szülei miért nem vették észre korábban az erkélyen kapaszkodó kislányt. Ezzel ellentétben azonban több szomszédjuk is szemtanúja volt a hátborzongató eseményeknek. Nguyen Ngoc Manh a lapnak azt is elárulta, hogy csak az után tudott végleg megnyugodni, amikor hazaért a családjához és magához ölelhette szintén kétéves kislányát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!