ritka fotók

2021.10.23. 16:00

Színfalak mögött kapták le Vilmost és Katalint – így se nagyon láttuk még őket

A cambridge-i hercegi párt az egyik állandó fotósuk kísérte el, és olyan képeket készített, amik nem megszokottak róluk.

Britain's Prince William, Duke of Cambridge, (L) and Britain's Catherine, Duchess of Cambridge, (R) arrive on the green carpet to attend the inaugural Earthshot Prize awards ceremony at Alexandra Palace in London on October 17, 2021. - The Earthshot Prize honours five inaugural winners with an award of £1 million ($1.4 million, 1.2 million euros) each to pursue solutions to the world's greatest environmental problems at a glitering gala ceremony. Prince William, Duke of Cambridge, launched the prestigious Earthshot Prize in October 2020 and hopes that the event will help propel the fight against climate change leading up to the COP26 summit in Scotland, calling those on the shortlist "innovators, leaders and visionaries". (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP)

Forrás: JUSTIN TALLIS / AFP

Fotó: AFP

Az Earthshot környezetvédelmi gálán Katalin és Vilmos úgy néztek ki, mint egy igazi hollywoodi álompár. Ritka, amikor nemcsak a hercegné, de a herceg is trendi ruhát ölt.

A ritka divatos esemény megihlette az őket elkísérő királyi fotóst, Chris Jacksont is. Kivételesen nemcsak a szokásos, steril hivatalos portrékat készítette el róluk, hanem sokkal természetesebb, emberibb pillanatokban is lekapta őket. Láthatjuk, ahogy Katalin megöleli a férjét, vagy ahogy egy rácsot szorongatva drukkol neki, hogy jól sikerüljön a beszéde, ami előtt Vilmos is izgult, ahogy egy másik képen látszik – szúrta ki a Ripost.

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!