Bulvár-celeb

2021.07.15. 17:02

Harry taktikáját követi Vilmos herceg: ő is kiborítja a bilit?

Vilmos herceg is szembemegy a királynővel, határozott lépéseket tervez.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (L) and Britain's Prince William, Duke of Cambridge attend the unveiling of a statue of their mother, Princess Diana at The Sunken Garden in Kensington Palace, London on July 1, 2021, which would have been her 60th birthday. - Princes William and Harry set aside their differences on Thursday to unveil a new statue of their mother, Princess Diana, on what would have been her 60th birthday. (Photo by Dominic Lipinski / POOL / AFP)

Forrás: Dominic Lipinski / POOL / AFP

Fotó: AFP

Sok fejfájást okozott Harry herceg és Meghan Markle a brit királyi családból való kiválásukkal és az Oprah-interjúval is, amiben rendkívül keményen nyilatkoztak az palotáról. Többek közt rasszizmussal is megvádolták őket – ami után persze II. Erzsébet stábja takaríthatott – írja a Borsonline.

A királynő mantrája az ilyen esetekben az volt, hogy „Ne kommentálj, ne panaszkodj!”

A Mirror információi szerint azonban Vilmos megelégelte a finomkodást, így könnyen lehet, hogy nyíltan szembe megy nagyanyja taktikájával, aki igyekszik minél jobban elsimítani a dolgokat.

Úgy hírlik ugyanis, hogy az idősebb herceg öccse, Harry módszerét követné inkább, azaz könnyen lehet, hogy hangos, felkavaró interjúkban „vágna vissza”, és ezzel a saját játszmájukban verné meg Meghanékat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!