Bulvár-celeb

2021.04.05. 15:58

Pataky Attila szerint 27 földönkívüli faj él közöttünk

Pataky Attila kendőzetlen őszinteséggel vallott a földönkívüliekkel való kapcsolatáról.

Budapest, 2018. október 26. Pataky Attila rockzenész, 1974-től az Edda Művek énekese, dalszövegíró a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a meghívott vendégek az Edda Művek rockegyüttes megalakulását és pályáját elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA Fotó

Fotó: Zih Zsolt

Az Összezárva Hajdú Péterrel legújabb epizódjának Pataky Attila volt a vendége. A műsor házigazdája természetesen meg is ragadta az alkalmat, hogy kifaggassa az Edda Művek frontemberét a földönkívüli titkairól, egészen pontosan a plejádiakról, akikkel Amerikában találkozott.

„Gyerekkorom óta vagyok velük kapcsolatban. Egészen pontosan születésem óta, ez a New York-i találkozásunk során derült ki. Onnan tudom, hogy ők valóban földönkívüliek, hogy míg benned állandó kételyek vannak, bennem nincsenek”

– válaszolt Hajdú Péter kérdésére Pataky. A műsorvezető azonban nem érte be ennyivel, tovább érdeklődött a földönkívüliekről.

 

Fotó: LifeTV

 

Elárulták az univerzum törvényét

„Nem azt kérdeztem, honnan jöttek. Engem az érdekelt, hogy azok a vonatkozások, amiket az életben én támaszként használok, mint például a vonzás és a karma törvénye, a szeretet, ezek univerzális értékűek-e. Magam körül csupa rossz dolgot látok: gyilkosság, hazugság, lopás, csalás… Ami a világban zajlik. Megerősítették, hogy az univerzumban a szeretet a legerősebb törvény. Az univerzum váltópénze a szeretet, nem a jen meg a dollár” – magyarázta az Edda frontembere, majd hozzátette: nagy segítségére voltak a plejádiak, ugyanis megtudta tőlük, hogy mi a dolga a Földön, és mit kell tennie még, sőt arra is választ kapott, hogy meddig fog élni.

Kiderült, meddig fog élni

„Tudom, hogy meddig fogok élni, de ez is viszonylagos dolog, mert ha én úgy fogok dönteni, hogy még maradni akarok, akkor maradhatok öt évet. Még van jó pár évem. Szeretnék énekelni, 78-80 éves koromig” – tette hozzá Pataky.

Szavak nélkül lehet kommunikálni velük
Fotó: Shutterstock

A földönkívüliek köztünk élnek

Pataky Attila arra a kérdésre is választ adott, hogy a plejádiakon kívül vannak-e még földönkívüli fajok a bolygónkon. Az énekes nagy mosollyal az arcán jelentette ki, hogy majdnem harminc másik faj is megtalálható a Földön.

„A plejádiak abban a létformában jelennek meg, amiben csak akarnak, a tekintetük pedig végtelen. Telepatikus úton, fejben kommunikáltunk. Elmondták, hogy nem csak ők vannak itt a Földön: 27 faj van körülbelül, de ezt ők tudják pontosan”

– árulta el a Life TV-n látható, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban Pataky, aki még több érdekességet is elárul péntek este a Life TV-n.

Kik azok a plejádiak?

Ennek a kérdésnek a megválaszolásában segítségünkre volt az internet. Az ezzel kapcsolatos cikkek szerint a plejádiak a fény küldöttei, földönkívüli lények, akik általában 5200 és 26 000 évente bukkannak fel a Földön. Őrzőkként keresik fel a bolygónkat, hogy ráébresszenek aktuális fejlettségi szintünkre, és megmutassák, milyen lépéseket kell megtennünk a következő szint elérése érdekében. Csillagrendszerük megközelítőleg mintegy 500 fényévre van a Földtől. Kinézetük hasonló a miénkhez, azonban változatos a magasságuk, különbözik a szemük formája és a hajuk színe is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!