Bulvár, celeb

2018.05.09. 10:41

Tengerentúli karrierről álmodik Tóth Andi

Egyedül akar nekivágni a nagyvilágnak, nincs szüksége senkire, hogy karriert építsen.

Szerinte a me­ne­dzse­rek csak a pénzt viszik, a tehetsége pedig elég ahhoz, hogy befusson. A szépségét – bár tehetné – nem akarja felhasználni az előrejutáshoz – írja a Bors


Nyilvánvaló, hogy nem lenne sok akadály a karrierje útjában, ha hajlandó lenne hanyatt dobni magát a szereposztó díványokon, de Andi inkább a tehetségét akarja használni a karrierépítésben. Többek között erről mesélt az énekesnő a BorsOnline Backstage című műsorában.


– Őszinte le­szek, nem köt ide semmi. Persze a szüleim és a bátyám nagyon hiányoznak, összeszorul a szívem, ha rájuk gondolok, de a XXI. században mindegy, hogy háromszáz vagy há­rom­ezer kilométer távolságban élek tőlük. Neten napi kapcsolatban tudok lenni velük – meséli Tóth Andi, majd így folytatja: 

Úgy érzem, nem köt ide, Ma­gyarországra semmi. Ez egy aprócska piac egy tucatnyi befolyásos emberrel. Nekem ennél nagyobb tér kell, grandiózusabb terveim vannak, sokkal többet akarok, mint amit itt kaphatok. Ezért akarok tengerentúli karriert.


Fotó: TV2


Amikor Andit arról kérdezték, hogy elég tehetségesnek érzi-e magát az amerikai álom megvalósításához, no és elég bá­tornak is egyben, határozottan válaszol:

Képes vagyok rá, mert tu­dom, mit érek. Nekem nem kell menedzser, aki csak a pénzt viszi, de igazából nem csinál semmit, és nem kell protekció sem. Szívem szerint már ma felülnék egy repülőre, és indulnék a semmibe. Nincsenek nagy igényeim, egy sátorban képes lennék megvárni, míg egy zenei kiadó meghallgatja egy dalomat és szerződést kínál. Tudom, hogy mit akarok, és et­től senki sem tántoríthat el. Ha az a feltétele egy lemeznek, hogy éjjel-nappal dolgozom, hónapokig nem alszom, akkor megteszem.


Andi feltűnően csinos hölgy, erről nap mint nap visszajelzést kap a férfiaktól. A szépségét azonban nem szeretné fegyverként használni.


– Nem adnám oda ma­gam senkinek, aki előrejutást, lemezt, karriert ajánlana egy éjszakáért cserébe! – mondja ha­tározottan az éne­kesnő. –

Szerintem vagyok olyan tehetséges, hogy ne kelljen ilyen meg­oldáshoz fo­lya­modnom. Nem vinne rá a lélek. Aki nem ismer, annak egy nagyszájú és vagány csaj vagyok, de a lelkem egy sérülékeny kislányé, akit könnyű megsebezni. És akit nem felpumpált negyven­éves férfiak fognak megtanítani az életre, inkább egy szerény korombeli fiú, ha értik, mire gondolok

– mondta A Nagy Duett vasárnapi kiesője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!