Bulvár, celeb

2018.02.22. 09:44

Így fedezték fel a Genezis főszereplőjét

A film jobbára amatőr szereplőkkel készült, a kisfiút játszó Csordás Milánnak ez az első alakítása.

A 68. Berlini Nemzetközi filmfesztiválon egyetlen nagyjátékfilm képviseli Magyarországot, a Genezis. A film egyik gyerekszereplője a 10 éves Csordás Milán, aki a válogatókon azonnal elnyerte a rendező tetszését. De az eddig még nem derült ki, hogy hogyan találtak rá a kisfiúra.


A film jobbára amatőr szereplőkkel készült, a kisfiút játszó Csordás Milánnak ez az első alakítása. A 10 éves gyermek tavaly részt vett a FashionKids Hungary gyermekszépségversenyén, akkor kezdett bele a modellkedésbe, majd onnan jutott tovább a HungaroFilmcasting ügynökséghez, amely szereplőket keresett a Genezisbe.

 


Bogdán Árpád rendező már a felvételek alapján szimpatizált Milánnal, aki már másnap felutazott családjával Budapestre az első castingra.


„Itt már 80 százalékban tudtuk, hogy a fiunk lesz a befutó, mert nagyon megnyerő volt és mindenkinek tetszett, amit csinált" – mondta Károly Beatrix, a fiú anyja.


Nem sokkal később Pécsen vettek részt a második szűrőn, és nem sokkal később már 14 napon át forgatott, és vele együtt az egész család a helyszínre költözött arra az időre.


„Csak pozitív tapasztalatokat szerzett, innentől nincs, ami eltántorítsa a színészettől" – tette hozzá a kisfiú édesanyja.


Bartalovics Ildikó, a FashionKids Hungary vezetője hozzátette: Milán jó példa arra, hogy Magyarországon igenis vannak tehetséges gyerekek. A mi célunk az, hogy megtaláljuk őket, és a versenyek erre nagyon jó alkalmat adnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!