Bulvár, celeb

2017.06.11. 17:03

Deák Kristóf karrierjét egy menő cég fogja egyengetni Hollywoodban

A Mindenki című rövidfilmjéért Oscar-díjjal elismert forgatókönyvíró-rendező nem titkolt vágya, hogy hollywoodi mo­zifilmet rendezhessen.

[namelink name="Deák Kristóf"], Oscar-díjas rendező júniusban Los Angelesbe utazik, hogy a jövőjéről tárgyaljon - írja a BorsOnline. Kristóf közelebb került az álmához: menő amerikai cég fogja egyengetni a tengerentúli karrierjét.

 

Több menedzsmentcéggel beszélgettem, akik szívesen dolgoztak volna ve­lem, végül a Gotham Group nevű társasággal kezdtünk dolgozni. Ők fognak a jövőben az amerikai piacon képviselni, ami nagy dolog

– újságolta a Borsnak Deák Kristóf.


Hogy mit jelent ez pontosan? Azt, hogy ha minden jól megy, beindulhat az amerikai karrierje.

Az Oscar-díjas rendezőnek szeptemberben érkezik új rövidfilmje, amelyből akár nagyjátékfilm is lehet. Fotó: MTI

Az Oscar-díjas rendezőnek szeptemberben érkezik új rövidfilmje, amelyből akár nagyjátékfilm is lehet. Fotó: MTI

Összehoznak stúdiófőnökökkel, gyártókkal, segítenek kapcsolatokat építeni. Ez az első lépés afelé, hogy hollywoodi nagyjátékfilmet készíthessek. A napokban utazom Los Angelesbe, ígéretesen hangzik

– mesélte Kristóf, hozzátéve: szeptemberre készül el új kisfilmje, amellyel más tervei is vannak, mint az Oscar-díjas alkotásával.

 

Más jellegű film, izgalmas lehetőségekkel, akár nagyjátékfilm is készülhet belőle. Sci-fi műfajú a történet, a mesterséges intelligenciáról szól. Egyik érdekessége, hogy valóban a film elkészítéséhez is használunk ilyen szoftvereket. Szuperlátványos dolgokat fog produkálni! Furcsa és új­szerű lesz.


Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!