Bulvár, celeb

2017.05.09. 17:46

Nézze meg Rácz Gergő és Burai Krisztián első közös klipjét!

A Rossz vér nemrég debütált YouTube-on, és már több mint 700 ezres nézettséggel büszkélkedhet.

Munkatársunktól

Rácz Gergő és Burai Krisztián közös videoklipje nemrég debütált a legnépszerűbb videómegosztón és már több mint 700 ezres nézettséggel büszkélkedhet.


A dal egészen merész témát feszeget: a párhuzamos kapcsolatokat, a megcsalást.


- Krisztiánnal nagyon megtaláltuk a közös hangot, miközben a dalon dolgoztunk. Lényegesnek tartottuk, hogy a szöveg nagyon személyes legyen, és mindenképp olyan dologról szóljon, ami már megtörtént velünk. Fontos olyan témáról énekelni, amit a legtöbbször tabuként kezelünk, nem merünk róla beszélni. Nem akartuk virágnyelven megfogalmazni a tapasztalatainkat, ki akartuk mondani azt, ami van. Persze nagyon izgultunk, hogy milyen lesz a fogadtatás. Nagyon jó érzés, hogy ennyien szeretik, hallgatják és a fellépéseimen szóról-szóra éneklik az egészet. Az embereknek igaz történetek kellenek - mesélte Gergő.


A klipben Forrai Bea is szerepel, aki mozdulataival gyönyörűen szemlélteti a szerelmi sokszögekben kialakuló feszültséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!