Bulvár, celeb

2017.03.11. 14:04

2018 sem hozza el az Avatar folytatását

Egyszerre forgatja a következő 4 részt a rendező, ezért tarthatatlan a megcélzott premierdátum.

Jövőre sem készül el minden idők legnagyobb kasszasikere, az Avatar folytatása.


James Cameron rendező a Toronto Star című lapnak azt mondta, jelenleg négy Avatar-filmen dolgozik párhuzamosan, és az embereknek meg kell érteniük, hogy ez óriási vállalkozás.

A 2009-ben bemutatott sci-fi világszerte 2,8 millió dolláros bevételt termelt, ezzel minden idők legjövedelmezőbb filmje.

2018 tarthatatlan. Még nem hirdettünk konkrét premierdátumot. Amit meg kell érteniük az embereknek, hogy ezek ütemezett megjelenések. Mi nem csak az Avatar 2-t készítjük el, hanem az Avatar 2-t, 3-t, 4-t és 5-t. Ez egy epikus vállalkozás... Szóval tudom, hogy mivel fogom tölteni az elkövetkező 8 évemet. És ez nem egy ésszerűtlen időkeret. Adva volt számunkra 4 és fél év, hogy elkészítsünk egy mozit, most pedig adva van 8 négyhez... Ez a napi munkám és hamarosan ezzel kelek és fekszem. Már elég jól megterveztük a lényeket és a díszleteket. Nagyon izgalmas dolog. Bárcsak megoszthatnám mindezt a világgal. De bizonyos mértékben tartóztatnom kell magam és akkor felvonni a függönyt, amikor elérkezik a megfelelő idő.

- idézi a rendező nyilatkozatát a Poliwood.


A folytatás az eredeti tervek szerint 2014-ben érkezett volna a mozikba, de azóta sem készült el. A 20th Century Fox legutóbb 2018. december 21-i bemutatót tervezett, de ez most már biztosan nem valósul meg.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!