Bulvár, celeb

2017.02.01. 10:45

Kétmillió dollárt tapsol el havonta Johnny Depp

A színész két hete beperelte a pénzügyeit intéző céget, mert szerinte rosszul kezelte a pénzét. A cég szerint Depp költ túl sokat.

Két héttel az után, hogy Johnny Depp amerikai filmszínész beperelte a pénzügyeit intéző céget, mert szerinte rosszul kezelte a pénzét, a szakértői csoport ellenkeresetet nyújtott be egy Los Angeles-i bíróságra, amelyben leszögezték, hogy egyedül a túl nagylábon élő sztár  felelős pénzügyi problémáiért: havi több mint kétmillió dollárt  (575 millió forintot) költ.     

   

A Depp pénzügyeit 1999 és 2016 eleje között kezelő Management  Group a bírósági dokumentumban azt állította, hogy a sztár ennyit nem engedhetne meg magának. A színész 75 millió dollárt (21,5 milliárd forintot) fordított 14 ingatlan megvásárlására és fenntartására, egyebek mellett egy francia kastélyra és a Bahamákon  egy kis szigetcsoportra.   

   

Sokat fizetett egy 50 méteres jachtért, magánrepülők  használatáért, továbbá művészeti alkotásokból, valamint hollywoodi  relikviákból álló gyűjteményéért, amelynek 12 raktárt kell  fenntartania.   

   

A menedzsercsoport közölte, rendszeresen figyelmezették Deppet  arra, hogy elszálltak a kiadásai, de a színész ezt figyelmen kívül  hagyta.   

   

"Egyedül Deppet terheli a teljes felelősség azért a pénzügyi zavarért, amibe került" - jelentette ki a cég.   

   

Depp január 13-án nyújtott be keresetet a cég ellen, amely szerinte rosszul kezelte pénzügyeit. A színész ezért 25 millió dollárt követelt korábbi üzleti menedzsereitől.   

   

Nem az első eset, hogy egy sztár menedzsmentjét vádolja  pénzügyi problémáiért. Nicolas Cage 2009-ben 20 millió dollárra  perelte be üzleti menedzserét, aki viszontperelte a sztárt és szintén annak felelőtlen költekezését okolta a pénzügyi  problémáiért. Az ügyet még a tárgyalás előtt rendezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!