Bulvár, celeb

2017.01.23. 13:13

Hallgassa meg a Kincsem főcímdalát Rúzsa Magdi előadásában!

Március 16-án mutatják be idehaza a Herendi Gábor rendezésében elkészült új magyar szuperprodukciót, a Kincsem című romantikus kalandfilmet, amelynek főcímdala most debütál.

A Felveszem a szárnyakat című dal Rúzsa Magdi tolmácsolásában hallgatható meg. Ehhez klip is készült, amelyben a film számos, eddig nem látott jelenete is helyet kapott.

 


A Kincsem című filmről:


A film főhőse Blaskovich Ernő, aki mindenét elvesztette az 1848/49-es szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

 


A főszereplőt, Kincsem gazdáját, Blaskovich Ernőt megformáló Nagy Ervin gyerekkori álmának megvalósulását látja ebben a filmben.


- A Kincsem örökre emlékezetes marad nekem. Vívhattam csábíthattam, mulathattam, lovagolhattam, versenghettem, megmenthettem, gyűlölhettem, üvölthettem és őrjönghettem. Mindez a bennem élő kis srácnak, aki az Egri csillagokon, a Tenkes kapitányán nőtt fel és mindig valami hasonlóban szeretett volna szerepelni hatalmas ajándék. Megtörtént velem az a csoda, hogy Magyarországon forgathattam egy szuperprodukciót, aminek minden egyes alkotója magyar - mesélte lelkesen a színész.

KincsemA Kincsem című film plakátja.

A szerelmét és egyben fő ellenlábasa lányát, Klárát alakító Petrik Andrea számára a forgatás felért egy kivételes kalanddal, amely során "életre keltek a karakterek" és a kamerák előtt megteremtett miliőben úgy kezdtek el létezni a szereplők, mintha mindig is abban a korban éltek volna.

Címkék#Celeb#film
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!