Bulvár, celeb

2016.06.30. 19:23

Lajcsi barátai kikezdtek a lányával

Miközben Lajcsi börtönben volt, felnőtt férfiak küldtek félreérthetetlen SMS-eket Boginak, az egyik pedig túllőtt a célon.

Másfél héttel ezelőtt arról írtunk, hogy testőrök védik Lagzi Lajcsi családját, mivel a zenész halálos fenyegetést kapott, de úgy tűnik, hogy a mulatóspápának nem csak ezért kell aggódnia. Lajcsi lánya, Bogi 17 éves, és eljár már az éjszakába, ahol nyilván közelednek hozzá a férfiak, de ennél sokkal nagyobb baj, hogy Lajcsi barátai is megkörnyékezték, amíg ő börtönben volt.


Galambos Lajos a egy magazinnak elmondta, hogy nehezen viseli a lánya körül legyeskedő férfiakat, és feldúltan fogadta, amikor „kényszerpihenője" után kiderült, hogy egy barátja is ott sertepertélt Bogi körül. „Bogi elárulta, hogy a sok biztató SMS mellett az egyik felnőtt barátomtól félreérthető üzeneteket kapott – mesélte Lajcsi. – Persze hogy ilyenkor elönt a düh..."


Lajcsi a lapnak elárulta, hogy amikor lánya az éjszakába indul, egy megfigyelőt küld utána, aki távolról vigyáz rá, Bogi viszont megkérte, hogy ne tegye, mert megbízhat benne. A lány hamarosan Angliába megy tanulni. Eredetileg Amerikába akart, de apja oda nem engedte, mondván: messze van, a szigetországba viszont bármikor odaér 3 óra alatt, ha valami baj lenne - írja az NLCafé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!