Bulvár, celeb

2016.06.17. 15:43

Bradley Cooper televíziós műsorral segíti a rák elleni harcot

A szeptember 9-i adománygyűjtő műsort szerte az Egyesült Államokban és Kanadában is sugározni fogják.

Bradley Cooper amerikai színész ügyvezető producerként működik közre a Stand Up to Cancer elnevezésű jótékonysági program szeptemberi adománygyűjtő műsorában, amelynek bevételeit a rák elleni küzdelem támogatására fordítják.

A filmcsillag elmondta, büszke rá, hogy olyan kezdeményezésben vehet részt, amelynek célja, hogy a páciensek gyorsabban juthassanak életmentő kezelésekhez a kutatók együttműködése révén. Cooper édesapja 2011-ben halt meg tüdőrákban.

"Senki sem lehet elég felkészült arra a megsemmisítő és összetett utazásra, amely egy rákos megbetegedés diagnosztizálásával jár együtt" - húzta alá közleményében a filmsztár. Hozzátette, a Stand Up To Cancer fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy támogatást nyújtson mindazoknak, akik a rák elleni küzdelem frontvonalában harcolnak.

A szeptember 9-i adománygyűjtő műsort szerte az Egyesült Államokban és Kanadában is sugározni fogják. Az egyórás, reklámmentes programban közreműködő hírességek és fellépők névsorát később hozzák nyilvánosságra.

A kétévente megrendezett televíziós adáshoz korábban olyan sztárokat sikerült megnyerni, mint Tom Hanks és a rapper Common. A Szórakoztatóipari Alapítvány (EIF) szerint a 2008-ban létrehozott Stand Up to Cancer nevű alapítványukkal mostanáig több mint 370 millió dollárt (103 milliárd forint) sikerült összegyűjteni tudományos kutatásokra.

Címkék#Celeb
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!