Bulvár, celeb

2016.03.19. 13:43

Kíváncsi hogy énekel Vujity Tvrtko? - videó

Különleges pillanatokat örökített meg a műsorvezető zongorista barátja, akivel együtt szerepelt a színpadon Vujity Tvrtko.

Thurzó Zoltán zongorista és Vujity Tvrtko igazán emlékezeteset alkotott, amikor néhány nappal ezelőtt közös előadást adtak egy jótékony céllal rendezett esten - írja a BorsOnline.

Fényképes “beszámoló" szemnek-léleknek.Mi, Vujity Tvrtkóval egy olyan esttel léptünk Önök elé, amely hiszem, hogy egy...


„Ez egy olyan esemény volt, amin volt pár „premier" pillanat is. Gondoljunk csak abba, hogy eddigi egyéni előadásaink folyamán nem léptünk fel másik emberrel a színpadra mondanivalóinkkal. Vagy épp az is, hogy Vujity Tvrtkóval előadtunk két dalt is az esemény végén. Elgondolkodtató, néha vicces, néha szomorkásabb, sokszor kedvesen mosolyogtató volt az est. Mindketten bemutattuk saját hőseinket, egy szerintem interaktív módon. Egy jótékonysági gondolattal társítottuk eseményünket, amely keretében a Nagyváradi Magyar Speciális Oktatási Központ értelmi fogyatékos, mozgássérűlt, down kóros, autista, valamint viselkedészavaros gyerekeinek tudnak az emberek segíteni." - írta Facebook oldalán Thiurzó. 

 

Borsonline.hu

Címkék#videó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!