Bulvár, celeb

2015.09.29. 18:16

Három folytatása lesz még a Halálos iramban-filmeknek

Három folytatás bejelentésével cáfolta kedden Vin Diesel amerikai akciósztár azokat a híreszteléseket, amelyek szerint a jelenleg is futó, rendkívül sikeres 7. epizóddal vége szakad a Halálos iramban-filmek sorozatának.

"A Universal (filmstúdió) mindig nagyon jó volt hozzám, bizalommal volt a víziónk iránt. Olyanok ők számomra, mint egy család, ezért megígértem nekik, hogy egy trilógiával zárom le a történetet" - írta Facebook oldalán a 48 éves színész, a széria egyik főszereplője, aki 2008 óta producerként is közreműködik az autóversenyes akciófilmek elkészítésében. 


Nemrég az a szóbeszéd kezdett terjedni, hogy bizonytalan a 2017 áprilisára beígért nyolcadik Fast & Furious sorsa, mivel még mindig nem találtak rendezőt. Neal Moritz társproducer Vin Dieselt javasolta rendezőnek, a színész azonban azzal az indoklással hárította el magától ezt a felelősséget mostani Facebook bejegyzésében, hogy "ez a filmsorozat túl különleges, ezért óvatosan kell eljárni". 


Diesel leszögezte, hogy még senki nem kapta meg a rendezői megbízatást és senki nem látta a forgatókönyvet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!