Bulvár, celeb

2015.07.11. 11:14

Nem vonul vissza 71 éves Julio Iglesias

A legendás spanyol énekes újabb - Mexikó által ihletett - album megjelenését jelentette be.

Újabb – Mexikó által ihletett - album megjelenését jelentette be a 71 éves Julio Iglesias, cáfolva a visszavonulásáról szóló híreszteléseket.

Az aranylemez-halmozó legendás spanyol énekes pénteken mutatta be a Fallaste Corazón című dalt, a szeptember 18-án megjelenő Mexikó – Julio Iglesias című album első dalát.

A 2006-os Romantics Classics album óta ez lesz az első stúdiófelvétele, és a 2003-ban megjelent Divorcio óta az első spanyol nyelvű lemeze.

Julio Iglesias elmondta, hogy a Mexikó által ihletett 12 dalból álló albummal az ország nagy zeneszerzői előtt kíván tisztelegni.

"Nagyon szeretem Mexikót. Életem sok feledhetetlen pillanatát kaptam a mexikóiaktól" – olvasható az énekes által csütörtökön kiadott közleményben.

Julio Iglesias elmondta, hogy albumát "a rendkívüli mexikói zeneszerzőknek ajánlja, akik nemzedékről nemzedékre szeretettel, nosztalgiával és emlékekkel töltötték meg az életünket".

A romantikus balladáiról ismert Iglesias a Guinness rekordok könyve szerint az egyetlen spanyolajkú énekes, aki 300 millió albumnál többet adott el.

Julio Iglesias nemrégiben hátműtéten esett át, de visszautasította, hogy visszavonulásra készülne. Több koncertet adott Bulgáriában, Portugáliában, Romániában, Oroszországban és Törökországban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!