Bulvár, celeb

2015.05.12. 18:35

Már forgatják az új Langdon-filmet Tom Hanksszel

Az Infernóban a bestsellerszerző, Dan Brown Dante Isteni színjátékát állította a középpontba.

Firenzében forgatják a Dan Brown Inferno című regényéből készülő thrillert, amelyben Tom Hanks már harmadszor játssza el Robert Langdon harvardi professzort, szimbólumkutatót, aki a legrejtélyesebb kódokat is képes megfejteni.

Az Infernóban a bestsellerszerző Dante Isteni színjátékát állította a középpontba. A professzor a mesterműből kiindulva próbálja megakadályozni egy világméretű, mesterségesen előidézett járvány kitörését.

A film felvételei már megkezdődtek Olaszországban, sok jelenetet vesznek fel Firenzében, Dante Alighieri szülővárosában. "Szeretem ezt a filmet, mert van benne egy adag misztikum, de ugyanakkor jó adag kiszámíthatóság is jár vele" - mondta el Hanks egy hétfői fotózáson.

"Mint önző színész, kedvemre van, ha a legokosabb fickót játszhatom. Nem a legkeményebbet, a legjóképűbbet vagy a legmagasabbat, hanem a legokosabbat, mint Robert Langdon" - fűzte hozzá.

A Ron Howard rendezte produkcióban a brit Felicity Jones alakítja partnerét. Az Oscar-díjas Howard jegyezte a két korábbi Dan Brown-filmet is, A Da Vinci-kódot és az Angyalok és démonokat is. Mindegyik film egy kicsit más stílust és tónust képviselt. Az Inferno modernebb, feszítettebb, a válság, amivel meg kell küzdeni nagyon is valóságos és mai, olyasmi, ami benne van a köztudatban, és ez is hozzájárul ahhoz, hogy a film izgalmas legyen - mondta el Howard megjegyezve, hogy a filmezési stílus is némiképp tükrözi ezt a modernitást.

Az Inferno jövőre kerül a mozikba.

Címkék#film
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!