Bulvár, celeb

2014.12.05. 07:47

Tóth Gabi beszólt Rúzsa Magdiéknak

– Szavazzatok a tesómra, hogy végre egy tehetséges énekes képviselje hazánkat! – mondta, miután Tóth Vera bejelentette, hogy indul az eurovíziós szereplésért.

borsonline.hu

A Tóth lányok őrületes koncertet adtak szerda este az Orfeum Pesti Mulatóban, ahol Vera bejelentette: indul a 2015-ös Eurovíziós Dalversenyen. A közönség ujjongva fogadta a hírt.

A vitathatatlanul tehetséges testvérpár viszonya nem mindig volt felhőtlen, de egy ideje újra szoros a kapcsolatuk. Családias hangulatú fellépésükön ezt nem is titkolták, és a színpadi eszkimópuszi mellett minden szerénységüket félretéve dicsérték egymás hangját.

Gabi a maga harsány stílusában biztatta rajongóikat, hogy támogassák Verát a kijutásban az Eurovíziós Dalfesztiválra.

– Szavazzatok a tesómra, hogy végre egy tehetséges énekes képviselje hazánkat! – kiáltotta az énekesnő, aki kijelentésével Rúzsa Magdi, Wolf Kati, ByeAlex és Kállay-Saunders András eddigi teljesítményét is lebecsülte egy­úttal. A becsmérelt előadók közül egyedül ByeAlex reagált Gabi nem túl kedves kijelentésére. – Gabi fordítva ül a lovon.

A tehetség nem csupán arról szól, hogy reggel felkel az ágyból és jól tud énekelni. Szerintem Gabi valahol nagyon mélyen egy rendes ember, csak ez a tévéképernyőn nem igazán jön át, de látszik, hogy sokat dolgozik rajta – bírálta kolléganője viselkedését az énekes. Bár Alex nem veszi magára Gabi bántó kijelentését, azért eurovíziós pályatársai védelmére kelt - írja a borsonline.hu.

– Nem gondolom, hogy Andrisnak, Rúzsa Magdinak vagy nekem bármit is szégyellnünk kellene. Magditól több sláger is eszembe jut, Verától most egy sem. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs jó hangja, és nem tud énekelni – fogalmazott Alex.

Borsonline.hu

Címkék#Zene

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!