Bulvár, celeb

2014.08.27. 11:10

Gyerünk a moziba be: 35. heti filmpremierek

Csütörtökön 5 új filmet kezdenek játszani a hazai mozik. Köztük a gyönyörű Megan Fox új filmjét, A tini nindzsa teknőcöket. De akcióba lépnek a Feláldozhatók is. Jó szórakozást!

Munkatársunktól

Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Megan Fox, Rachel McAdams, Philip Seymour Hoffman, Willem Dafoe - néhány húzónév az augusztus 28-án a magyar mozikba kerülő 5 film stáblistájából. A műfaj is színes: dráma, thriller, akció. Szóval ezen a héten is érdemes lesz ellátogatni a hozzánk legközelebbi filmszínházba. Gyerünk a moziba be!

A VÁLASZTÉK:

A FELÁLDOZHATÓK 3. (The Expendables) - Magyarul beszélő

A Feláldozhatók visszatérnek Barney Ross-szal az élen, hogy eddigi legbrutálisabb ellenségükkel nézzenek szembe. Barney, a profi főnök már megszámlálhatatlan bevetést vezetett, rengeteg szövetségest szerzett, és ellenségei számát is szépen gyarapította. Ám akivel most kell megbirkóznia a veterán zsoldosnak, arra ő sem számított. Váratlanul felbukkan Barney egykori társa, Conrad Stonebanks, akivel annak idején együtt alapították meg a verhetetlen Feláldozhatók csapatát. A tömeggyilkossá vált egykori csapattag, a könyörtelen fegyverkereskedő egyszer már megmenekült Barney karmai közül, és most bosszúra éhes: végleg le akar számolni egykori bandájával, célja, hogy kiiktassa a Feláldozhatókat. Ám Barneynak is megvan a maga terve. Fiatal zsoldosokkal frissíti a csapatot, akik gyorsaságukkal, technikai tudásukkal felrázzák a berozsdásodott gépezetet. És megkezdődik az eddigi legszemélyesebb Expendables hadjárat.

A FELÁLDOZHATÓK 3. (Magyar szinkronos előzetes)
Rendező: Patrick Hughes

Szereplők: Sylvester Stallone, Jason Statham, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Mel Gibson, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Jet Li, Dolph Lundgren

A TINI NINDZSA TEKNŐCÖK (Teenage Mutant Ninja Turtles) /3D/ - Magyarul beszélő

Sötétség borítja be New York Cityt, amint Zúzó és a gonosz Talpas Klán vasmarkába fog mindenkit a rendőrségtől a politikusokig. A jövő kilátástalan, amíg négy számkivetett fivér váratlanul elő nem jön a csatornából... Ők lesznek a Tini Nindzsa Teknőcök. A Teknőcöknek össze kell dolgozniuk a rettenthetetlen riporternővel, Aprillel és poéngyáros operatőrével, Vern Fenwickkel, hogy megmentsék a várost, és leleplezzék Zúzó ördögi tervét.

A TINI NINDZSA TEKNŐCÖK (Magyar szinkronos előzetes)
Rendező: Jonathan Liebesman

Szereplők: Megan Fox, Will Arnett, Whoopi Goldberg

AZ ÜLDÖZÖTT (A Most Wanted Man) - Feliratos

Egy csúnyán megkínzott, félig csecsen, félig orosz fiatalember bukkan fel Hamburg iszlám közösségében, hogy édesapja sötét üzelmekkel szerzett vagyonát megkaparintsa. Természetesen ez nem kerüli el a német és amerikai hírszerző ügynökségek figyelmét sem. Megkezdődik a hajsza, miközben az idő egyre fogy a tét pedig egyre nagyobb: vajon a titokzatos férfi meghurcolt áldozat, vagy rombolásra és pusztításra készülő szélsőséges?

AZ ÜLDÖZÖTT (Magyar feliratos előzetes)
Rendező: Anton Corbijn

Szereplők: Philip Seymour Hoffman, Rachel McAdams, Willem Dafoe

AZ UTOLSÓ ÉJSZAKA PÁRIZSBAN (Diplomatie) - Feliratos

1944 augusztusában járunk, amikor a második világháború végkimenetele már eldőlni látszik: Hitler csapatai meggyengültek, a szövetségesek pedig fokozatosan törnek előre. A többgenerációs katonai család sarja, Dietrich von Choltitz tábornok a Führertől azt a feladatot kapja, hogy a legfontosabb épületeiben és hídjainál aláaknázott Párizst robbantsa fel. Ha Choltitz engedelmeskedik a parancsnak, nemcsak az európai kultúra egy kiemelkedően fontos darabját törli el a föld színéről, de több millió ártatlan embert is elpusztít. Viszont ha megkíméli a várost, akkor a Gestapo mészárolja le az egész hátrahagyott családját.

AZ UTOLSÓ ÉJSZAKA PÁRIZSBAN (Magyar feliratos előzetes)
Rendező: Volker Schlöndorff

Szereplők: Niels Arestrup, André Dussollier

BOGYÓ ÉS BABÓCA 3. - Játszótársak

Az előző két részhez hasonlóan, 13 epizódban mesél Bogyó, Babóca és kis barátaik élményeiről. A már jól ismert szereplők mellett megismerkedhetünk új karakterekkel is: a kalapját vesztett Gombával, a titokzatos Csillaglánnyal, a kürtős kalácsokat árusító Bodobáccsal és Hörcsöggel.

BOGYÓ ÉS BABÓCA 3. - Játszótársak
Rendező: [namelink name="Krizsanics Antonin"], [namelink name="M. Tóth Géza"]

Szereplők: [namelink name="Pogány Judit"]

Címkék#film#mozi
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!