Bulvár, celeb

2014.07.09. 17:20

Gyerünk a moziba be: 28. heti filmpremierek

Csütörtökön két új filmet kezdenek játszani a hazai mozik. Az egyik főszereplője a Hulk és a Trója sztárja, Eric Bana. Jó szórakozást!

Munkatársunktól

Július 10-én két új film kerül a magyar mozikba.

A VÁLASZTÉK:

Távozz tőlem, Sátán! (Deliver Us from Evil) - Feliratos

Aki New Yorkban rendőr, az nap mint nap találkozik a bűn és gonoszság minden formájával. Sarchie azonban képtelen hozzászokni ahhoz a sok fájdalomhoz, amivel szolgálatban kénytelen szembenézni. Most egy egészen különös gyilkosságsorozat ügyében kénytelen nyomozni. A megmagyarázhatatlan és megmagyarázhatatlanul kegyetlen gyilkosságok felzaklatják, és a szolgálaton kívüli óráit is tönkreteszik: pedig azokat a kislányával és gyönyörű feleségével szeretné tölteni. Amikor már úgy érzi, beleőrül az egyre csak ismétlődő esetekbe, találkozik egy pappal, aki nem hord reverendát, és legalább olyan kemény figura, mint egy New York-i zsaru. És azt állítja, tudja, mi áll a borzasztó bűncselekmények hátterében.

Távozz tőlem, Sátán! (Magyar feliratos előzetes - Eric Bana bevezetőjével)
Rendező: Scott Derrickson

Szereplők: Eric Bana, Edgar Ramirez, Dorian Missick, Chris Coy

Tengerre várva (V ozhidanii morya) - Feliratos

Marat élete a tenger, mindene a tengerészlét. Amikor egy nap feleségét rossz érzés fogja el, és a napi halászattól visszatartaná férjét, a férfi hajthatatlan marad, és megnyugtatásul inkább magával viszi a nejét is a kihajózáskor. Ám egy félelmetes vihar tragikus fordulatot hoz az életükben. A hajó, a legénység és felesége elvész a viharban, egyedül Marat éli túl a szerencsétlenséget. Ám a viharral nemcsak a bárka és személyzete tűnik el, hanem a tenger is. Évekkel később Marat visszatér a katasztrófa színhelyére, előbb megkeresi a kiszáradt tenger után maradt sivatagban a bárkáját, majd elhatározza, hogy tevevontatással eljuttatja a tengerre, amellyel szerinte az eltűnteket is visszahozhatja, s megtöri a megmagyarázhatatlan átkot.

Tengerre várva (Eredeti nyelvű előzetes)
Rendező: Bakhtyar Khudojnazarov

Szereplők: Dinmukhamet Akhimov, Egor Beroev

Címkék#film
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!