Bulvár, celeb

2014.05.21. 16:51

Angelina Jolie: Demóna negatív hős, aki nem hagyja magát

Jolie a gonosz Demónát alakítja a Disney új játékfilmjében, amely a Csipkerózsika-mesét dolgozza fel a rossz tündérrel a főszerepben. A május 30-án debütáló produkcióról beszélve nem tagadta, hogy a Disney-meséket elég unalmasnak találja.

MTI

Angelina Jolie szerint Demóna negatív hős, aki nem hagyja magát, ha úgy érzi, megbántották. A hamarosan mozikba kerülő filmjét reklámozó színésznő a vele készült interjúkban masztektómiájáról, az elrabolt nigériai iskolás lányokról és arról is beszélt, hogy újra vőlegényével, Brad Pitt-tel készül forgatni.

Jolie a gonosz Demónát alakítja a Disney új játékfilmjében, amely a Csipkerózsika-mesét dolgozza fel a rossz tündérrel a főszerepben. A színésznő a május 30-án debütáló produkcióról beszélve nem tagadta, hogy a Disney-meséket elég unalmasnak találja. Demóna azonban más, "olyan, mint egy negatív hős", és amikor "úgy érzi sérelem érte, ha valaki megbántja, úgy válaszol: íHát, rendben. Szórakoztok velem? Akkor figyeljetek rám".

Az interjúban Jolie ismételten hangsúlyozta, hogy a nigériai iskolás lányokat elrabló Boko Haram iszlamista szervezetet fel kell göngyölíteni és bíróság elé kell állítani. Ugyanakkor arra is figyelmeztetett: a médiának nem szabad rövidlátónak lennie, a világban történt számos más szörnyűségről is tudósítania kell, köztük a szíriai menekültek millióinak helyzetéről.
Éppen egy éve történt kettős emlőeltávolításáról szólva hangsúlyozta: nagyon örül neki, hogy a többi nő láthatja, számukra is nyitva áll ez a lehetőség. Jolie-nál az orvosi vizsgálatok szerint rendkívül nagy volt az esélye a mellrák kialakulásának, amely korábban édesanyja számára is végzetessé vált.

A színésznő egy másik, az Extra tévémagazinnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy a karácsonyra a mozikba kerülő Unbroken című második világháborús alkotása - második rendezése - után máris újabb filmterv foglalkoztatja.

"Nem nagy film és nem akciófilm. Olyan, amit szeretünk, mégis ritkán szerepelhetünk ilyesmiben" - mondta hozzáfűzve, hogy a "nagyon kísérleti, független jellegű filmet" ő írta, és a forgatáson vőlegényével, Brad Pitt-tel áll majd ismét a kamera elé.

Pitt-ről, akivel tíz éve él együtt, kijelentette, hogy ő a családja. "Nemcsak a szerelmesem, a partnerem, ami csodálatos, hanem most már ő a családom. Van már közös történetünk és keményen dolgozunk azon, hogy az életünk nagyszerű legyen" - fogalmazott a színésznő, aki hat gyermeket nevel együtt Pitt-tel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!