Bulvár, celeb

2014.04.21. 17:10

13 év sem volt elég, hogy Julio Iglesias összefusson Kurnyikovával

Bár Enrique Iglesias és exteniszező barátnője 2001 óta egy párt alkot, a papának még nem volt ideje, hogy összefusson fia választottjával.

borsonline.hu

– Tudom, hogy hihetetlen, de Enrique a mai napig nem mutatta be nekem hivatalosan Annát. Egyszerűen annyi minden történt velem az elmúlt 14-15 évben, olyan gyorsan elment az idő, hogy még nem sikerült összehozni a találkozást - mondta a 70 éves spanyol énekes-zeneszerző a Billboard magazinnak.

Enrique Iglesias és az akkor még híres teniszezőnek számító bár egyre inkább szépségével, mint tudásával hódító – Anna Kurnyikova 2001-ben találkoztak az Escape klipjének forgatásán. Idestova 12 éve együtt vannak, bár a házasságot még nem sikerült kötniük ennyi idő után sem - írja a borsonline.hu.

– Semmi kifogásom Anna ellen – védekezett Julio Iglesias. – A feleségemmel és a gyermekeimmel már találkozott, csak velem nem. Ez nem az én hibám és nem az ő hibája. Egyszerűen csak így alakult…

Borsonline.hu

Címkék#Zene

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!