Bringával az Alpokon át

2013.07.13. 17:41

Elrajtoltak a kisalföldi bringások is!

A szombati etap 110,97 km és 2103 méter szintemelkedést tartalmaz.

TransAlp 1. nap - Rajt

Szombat reggel kilenckor elrajtolt a CRAFT Bike TransAlp mezőnye a németországi Mittenwaldból. Várallyai László és Vock Balázs a 163-as rajtszámmal vágtak neki a versenynek. A cél már az ausztriai Mayrhofenben lesz. A mai etap 110,97km és 2103m szintet tartalmaz. A mezőnyben ott teker Christoph Sauser, az újdonsült maratonvilágbajnok is.


További képekért ide kattintsanak!



TransAlp 0. nap


Mező Sanyi reggeli körjárattal felvett mindenkit és fél kilenckor már robogtunk a határ felé. Jól telt az út. Balázs és Laci sztorizgatott az eddigi TransAlpjaikról. Versenyzőink jól hangoltak a múlt héten Visegrádon megrendezett megrendezett XCM Duna Maratonon. Balázs harmadik lett kategóriájában, ezzel felállhatott a Maraton Magyar Bajnokság dobogójára. A salzburgi benzinkúton egy tíz éves rejtély oldódott meg.

Történt ugyanis, hogy a korábbi versenyeken mindig chipset kértek Balázséktól, amit nem igazán értettek. Most kiderült, hogy gyártanak ugyanolyan márkájú chipset, mint amilyen kerékpárokkal versenyeznek. Az utolsó tíz kilométert egy csodálatos panorámaúton tettük meg. A regisztráció rendben lezajlott, letáboroztunk a kempingben. Még néhány finomhangolás a bringákon és holnap irány a verseny. Szurkoljatok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!