Kisalföld logö

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv 1°C | 7°C Még több cikk.

A kisalfold.hu bloggerei

Holládi Henriett, projektmenedzser

Rólam (a bloggerről)

Tapasztalatom szerint a kkv szektor vezetőinek nagy része nincs tisztában a lehetőségeivel, és azzal, hogy pontosan hogyan kellene kihasználni azokat az előnyöket, melyekkel versenyképesebbé tehetnék cégüket.

Sok információs csatornán érkeznek szinte nap mint nap a pályázatokkal és pénzügyekkel kapcsolatos információk, de általában a cégvezető olvasás nélkül törli ezeket a tájékoztatókat, mivel számára teljesen érdektelen tájékoztatást tartalmaznak. Mindenki számára lényeges lenne, hogy naprakész tájékoztatást kapjon, de kizárólag azokról a lehetőségekről, ami kifejezetten az adott cég számára jelenthet megoldást-személyreszaottan.

2002 óta segítek eligazodni a pályázatokkal és pénzügyekkel kapcsolatos útvesztőkben egyéni vállalkozóknak, mikro-kis és középvállalkozásoknak. Azt gondolom, hogy a cégek életében a folyamatos fejlesztés elengedhetetlen a mai felgyorsult világban, de nem mindegy, hogy ezek a fejlesztések milyen projektkörnyezetben valósulnak meg. Miért ne élhetnénk a vissza nem térítendő támogatások nyújtotta lehetőségekkel? Egy beruházás megvalósításának összköltsége több milliótól több tíz-százmillió forintig is terjedhet. És ha ezt meg lehet oldani 30-50%-al kevesebből is? Hogy hogyan? A pályázati lehetőségek között és a hozzá kapcsolódó feltételrendszerben nehéz eligazodni. Ebben segítek mindenkinek, aki be akar lépni a dinamikusan fejlődő cégek táborába!