Best of komments

2017.05.08. 15:32

Az olvasó háborog - Magyar érettségi 2017 - Plusz pont, ha helyesen írsz, levonás nincs

Ön mit gondol? Nincs már szükség a helyesírásra?

Olvasónk elmondták véleményüket, " target="_blank">itt Ön is leírhatja >>

A korábbi évek szabályozásával ellentétben a helyesírás és íráskép értékelésénél nem levonni kell pontokat, hanem a tartalom alapján elérhető 90 pont mellett a helyesírás és az íráskép alapján további 8+2 pont szerezhető mindkét szinten - közölte az Oktatási Hivatal.

Olvasóink véleménye

- Írhatnám, hogy bezzeg az én időmben.....tudom a fiatalok reakcióját, az az őskorban volt....:) nálunk külön érdemjegyet adtak a tartalomra, helyesírásra és a külalakra is....Azt azért sajnálom, hogy a magyar helyesírás nem fontos manapság.

- Lassan csak a konformizmus lesz fontos ...egy vallás-egy ideológia, egyenbirkák-egyenmarhák....gyökerétől, valós szakralitásától megfosztott és erre nem is igényes nép önmagát fogja eltemetni .Hazug történelemből érettségit tenni minek?????????Nem tudják ki volt, Tengri , ki volt Ügyek , ki volt Emese , mi a Kerecsend .........programozott egyenbirkák világában már a VALÓDI TUDÁS nem érték.Pozsonyi csata és 4.Béla hazaárulása miért nem a tantárgy része?????...hazug történelem, félrevezetett , gyökértelen nemzedék képzés folyik .Gilisztáknak mindegy 2.2 m mélyen, hogy tudós,-politikus -koldus vagy hazug , pedofil szoknyásfiú testét eszik meg, DE LÁTHATÓAN SOKAN TANULÁSBAN CSAK E MINŐSÉGNEK AKARNAK MEGFELELNI , valódi minőségüket , szakralitásukat már régen elfeledve és nem is keresve.

- 25 százalék kell a ketteshez, és senki nem üvölti bele a világba hogy EMBEREK? EZ KULTURBOTRÁNY!!! Negyed résznyi ismeret elégséges. Mondom ELÉGséges. Elég a negyed részét tudni a tananyagnak, az már elég...
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése

- Alakul a dolog, lassan megérkezünk a "birkaiskolához". " ki nem szólt csak bégetett, az kapott dícséretet, ki oda sem ballagott még jutalmat is kapott"

- Akkor a mateknál sem jár pontlevonás, ha rossz az eredmény? Így logikus..... 😁

- Szépen lassan, de biztosan értelmét veszti az egész esemény, amit valamikor az "érettségi" szóval illettünk.

- Aztán csodálkozik mindenki, hogy ennyi analfabéta mászkál..

- A tantárgy neve: "Magyar nyelv és irodalom", a vizsgáé pedig Érettségi! Mi van????

- nagyon hejes.....:)

- Elég szomorú, hogy itt tartunk.

- Dik

- A genderszakon nem kell írni

- Szomorú

Címkék#érettségi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!