Best of komments

2017.04.06. 14:42

Olvasónk megfejtette az AP feliratot a pénztárgépeken

Vajon mi lehet az AP mögött?

A kisalfold.hu letesztelet az adóhivatal (NAV) legújabb adótraffipax nevű rendszerét, cikkünk itt >>

" target="_blank">Olvasóink is elmondták véleményüket az adóhatóságról, de volt, aki egész hosszan fejtegette a NAV-osok munkáját, sőt, egy rövidítést is megfejtett:

"Az a helyzet, hogy az a seggfej, aki valahol ül egy számítógép előtt és az online pénztárgépek forgalmából bármiféle következtetésre akar jutni, soha életében nem fogja megérteni, hogy a kereskedelemben és a szolgáltató iparban semmiféle rendszer vagy szokás nem figyelhető meg. Húsz évvel ezelőtt lehetett tudni, mely napok lesznek várhatóan forgalmasak s melyek a döglött a napszakok. Ma ez nem így van, teljesen kiszámíthatatlan minden. Nincsenek biztosan forgalmas napszakok és nincs olyan sem, hogy ekkor vagy akkor kiszaladhat az ember valahová, úgyse jön senki. Ma napok, akár hetek is eltelnek forgalom nélkül s ha ezt a navos keselyű nem hiszi, üljön be a boltba és smároljon unalmában a pénztárgéppel. Egyébként tudják az emberek, hogy az online pénztárgépek elejére tett felirat miért kezdődik AP betűkkel? Kérem ez egy freudi elszólás, elárulja, hogyan vélekedik rólunk az állam. AP = anyátok picsája! Igen, ez a megfejtés, bármennyire meglepő és felháborító. Így áll hozzánk a magyar állam, ez a véleménye a vállalkozókról, persze csak a kicsikről, miután Vajnának és Gázszerelőrincnek nincsenek pénztárgépeik. Habonynak sincsenek, csak táskái, amiben szállítja a pénzét."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!