Best of komments

2017.03.01. 14:45

Felújítások és új parkolóház Sopronban - az olvasó így látja

Miért kell mindennek úgy kinéznie, mint egy sportlétesítmény környezetének? - kérdezte olvasónk

Bemutattuk a soproni fejlesztések látványterveit. Olvasóink nem hagyták szó nélkül. A hozzászólásokból szemezgettünk:

- Ez egy műemlék város és high tech Várkerrel meg Széchenyi terrel csak tönkre teszik...világon nem egy város hozott létre a városon kívül parkoló zónát a nem ott lakóknak

- működne is, ha lenne egy normális tömegközlekedésünk

- csináljál meg a parkolót mondjuk a plázánál és a inditsanak 10 percenként buszt a belvárosig

" target="_blank">ITT TUD HOZZÁSZÓLNI >>

- Revitalizálják" a Széchenyi teret! Miért, most kihalt, elkerüli a forgalom és a park is néptelen? Kipusztultak a növények? Rosszul vagyok ezektől a ködszurkálók által kitalált ,hangzatosnak vélt fogalmaktól, amelyeknek semmi értelme nincs sem elméletben, sem gyakorlatban. És az a rettenet zöld tetős parkolóház! Ahhoz, hogy ne kezdjen el rohadni felülről a befolyó víz miatt, a növényzet miatt, nagyon speciálisan kell megépíteni, tökéletesen kell szigetelni. Nem hiszem, hogy annak az árát ki fogják fizetni. Szomorú vagyok. Volt egy történelmi belvárosunk, egy jellegzetes városképünk, amiért jöttek hozzánk, nem kell ész nélkül modernizálni! Karban kell tartani a régit!

- Maximálisan egyetértek. Ez a város teljesen elveszíti a varázsát, és nem szebb hanem rondább lesz

- Okés, de miért kell mindennek úgy kinéznie, mint egy sportlétesítmény környezetének?

- Hogyan jutnak az autók a parkolóházba? csak nem a keskeny István bíró-Pap rét-Árpád u. vagy a szintén keskeny és túlzsúfolt Balfi-Pap rét-Árpád u. vonalon? Hát ebböl az ott lakók nem kérnek! elég zaj, büz, épületromlás van így is a forgalom miatt. Lesz valami lakossági fórum?

- Végre lesz kutyafuttató vagy egy elkülönített rész a kutyásoknak, mert hiába a zöldterület, ha élvezhetetlen a sok kutyaürülék miatt.

- Sopron egy része biztos csodálatos lesz. De mi van a többi részével?

- Ez egy kicsit úgy hangzik mint az elkerülő út pedig Sopronnak arra lenne a legnagyobb szüksége! Hány éve ígérik már de még semmit nem látunk belőle!

- Látványterv már volt a Dagály fürdönél is. Egy ronda betonkolosszus lett belőle! Remélem nem így járunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!