Best of komments

2013.12.20. 13:32

Vannak gondjaink a bdsrstnt!

Eláruljuk mi volt az áprilisi tréfa decemberben.

Tele vagyunk ismét jobbnál jobb hozzászólásokkal. Válogattunk a gyöngyszemek közül.

We love Szíj Melinda
- Melinda munkahelyet vált >>

- A hangod minden Szívhez utat talált. Pénzes papagájok kitribliztek! Keveset hallottunk Rólad!
- Kedves Melinda! Ismeretlenül is nagyon becsülöm Önt. Sok sikert kívánok énekesi pályájához. Magánéletében pedig végre nyugalmat, és sok boldogságot!!!
- Gratulalok sok sikert kivanok. Csodalatos hangja van!
- Húsz év nagy idő... Melinda, sok sikert kívánok a jövőben is!!!

A győri karácsonyfa megható története >>

- akkor kanyartam fel az utcába mikor elhozták, ámulattal néztem, milyen csodálatos. köszönjük:))
- A Városháza előtt álló két fenyőnek is megvan a története. Bár, az nem ennyire megható.

Mindig más a hibás >>

- Ha nincs elég pénz Borsodban, az a cigányok hibája, ha pedig az osztrák határ mellett, az meg az adót nem fizető osztrákoké Ha pedig az országos költségvetés nem áll túl jól, az pedig az EU hibája Külső és belső ellenségek hadával kell megküzdenünk. A gazdálkodásba más hiba sosem csúszhat.

Győri buszozás >>

- Kíváncsi lennék, hogy a két nyilatkozó mivel érkezett a helyszínre... mert, ha busszal, akkor látniuk kellett, hogy a járatok tömve vannak reggel és délután, de sokszor az esti órákban is. A 7-es és 17-es járatokon nincs olyan alkalom, hogy a felszállás ne okozzon gondot... az ülőhely pedig már olyan luxus, amit én hetente egyszer tudok kiharcolni a buszozásnál. De persze egy mélygarázs sokkal inkább a város érdekeit szolgálja, mint a buszközlekedés... értem én a logikát, csak nem tetszik.
- Ez az egész egy vicc!! Nem sakkozni kellene hanem,közlekedni busszal!! Szentiván Homoksori útról,már 45 perc alatt be is érek a Révai utcába,de megkerülöm előtte az egész falut!! Aki ezt kitalálta annak nevét minden nap imába foglalom! Valószínű nem busszal jár! De mindegy,hogy az utas mit gondol,a bérletet úgyis megveszi,mert nem tehet mást,hogy mit kap érte az már senkit sem érdekel!!
- Addig, amíg a győriek ennyire nem törődnek a városukkal. És az ilyen embereket megválasztják képviselőnek, amitől ezek úgy érzik, övék a város. Nem ártana egy tisztasági festés a városházán is...
- Röhej az egész. Csanakról nem lehet eljutni a kórházhoz sem, csak max Marcal várostól gyalog. Hurrá, legalább levegőzünk egyet.
- Szolgálati Audiból könnyen lehet magyarázkodni
- A városvezetés a győri utasokon hatékony intézkedésekkel megspórolt több százmillió forintot úgy, hogy a szolgáltatás minősége nem csökkent, esetleg még javult is. Az apróbb problémákat a képviselő urak személyes felkeresésük esetén figyelmes hozzáállással rögvest orvosolják. A Fidesz ezen a területen is jobban teljesít! Ez ilyen egyszerű, kérem.

A soproni közmeghallgatással sem volt elégedett mindenki >>

- A bűncselekmények száma 40%-kal csökkent. "2012. április tizenötödike után a szabálysértési értékhatár 20 ezer forintról 50 ezer forintra emelkedik." Milyen jót tett a statisztikának ez a döntés! Hasonló, mint a munkanélküliség? Már csak 3 hónapig számítanak bele a munkanélküliek a statisztikákba...
- A soproni városvezetés ismét megmutatta, hogy fiataloknak szóló programok terén mennyire segítőkész... két héten belül immár másodszor fujták le az adventi programot. Csak így tovább...
- Jó lett volna előbb tudatni, nem az utolsó pillanatba!!!Gratulálok.És jó lett volna online is kérdezni.
- Aki megtalálta a 100 új parkolóhelyet a Jerevánon, az szóljon! Egyébként meg nem a lehullott levelek miatt szemetes ez a városrész (is), hanem mert alig van köztéri szemetes. Erre már megvolt a válasz, hogy a Jerevánon arányaiban több a kuka, mint a belvárosban. De ugye nem gondolják komolyan, hogy a játszóterekre 4 kuka kell, az utcákra meg egy se? A Színház utcában meg kinek kell megértőnek lennie, ha szembe megy egymással egy kerékpáros és egy autós? Melyik álljon félre? Melyik hajtson fel a járdára?
- A bicikliút, egy sz@r. Beszéltem a tervezővel a városházán. Szerinte ez így jó és kész! Ennyi járdán kerékpározó embert nem láttam még! Gratulálok!

Pintér Attila lett a szövetségi kapitány >>

- KATASZTROFA!!!!
- Azta bdsrstnt neki!Ennél nincs lejjebb!Vége!
- Győr megszabadult tőle! Na de milyen áron?
- Hurrá, lehet látunk újra focit Győrben? - ez nekünk karácsonyi ajándék, az országnak lesújtó hír! - jó utat!
- Sziasztok!!! edzőkérdés győrben most?! monizt kéne idehozni vagy szivicset diósgyőrből de ő foglalt.vélemények?!
- Az ETO szurkolók fellélegezhetnek, és reménykedhetnek hogy olyan edző jön akinél lesz látványos foci. Az MLSZ meg az eddigieknél is mélyebbre süllyedt azzal hogy átvágták az egész országot. Nincs itt semmiféle megtisztulás, minden marad a régiben. Minden esetre gratulálok a kinevezéshez. Remélem pozitívan csalódok benne.
- áprilisi tréfa decemberben...
- Remélem ez komoly, mert viccnek nagyon durva.
- Pintyő!Most vagy a mennybe jutsz,vagy elmeszelnek!JÓL MEGGONDOLTAD!??AKKOR BIZONYÍTS!
- de szép karácsonyi ajándék, végre lelép Győrből!!! Szegénykém, most Pestről kell majd hetente átjárnia Ausztriába vásárolgatni! Habár biztos kap útiköltséget... Strestik az új Eto-edzőnek is fizetni fog, hogy meccsenként 60 percet játszhasson???
- Fiatal kétszeres magyar bajnok edző. Ez tény. Teljesen mindegy kit neveznek ki amíg ki nem pucolnak mindekit gyökerestől...ez pedig lehetetlen.. sok sikert Pinyő.
- Sárközi Zoltán Nemá!Az év legjobb vicce!Besza,behú!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!