Best of komments

2013.11.27. 12:02

Mondd meg a magadét!

Olvasóink továbbra is karakteres véleményt alkotnak a világban és a régióiban történtekről. Csak így tovább! A legjobbakból szemezgettünk.

Ahogy arról a kisalfold.hu beszámolt, hétfőtől (nov.25.) a portál facebook oldalán szabad a komment.

Az egyik legkommenteltebb cikkünk az az eset volt, amelyben a szülők ürülékkel, patkánnyal etették gyermekeiket.

Íme néhány, a finomabb hozzászólásokból: "9-10 év alatt hol volt a védőnő? Senkinek nem tűnt fel, hogy a gyerekek nem járnak iskolába? Ha jártak, azért a pedagógusoknak csak észre kellett volna venni valamit? Az ilyen szülők kedvéért kén visszaállítani a halálbüntetést."

"Ilyen sorsot szánok nekik is! ...nem találok szavakat!"

"Az ilyen nem érdemli meg se az "ember" jelzőt, se fogalmat és csak "Ez"-ként lehet tovább emlegetni. Ezek nagyon beteg emberek. Sőt, nem is lehet betegségre fogni. Egyszerűen nem emberi létre valóak! Más országokban ezt keményen büntetik! Itt kapnak 3-4 évet és szabadulhatnak is."

"Egyetlen jóérzésű szomszéd, tanár, óvónő sem volt a környezetükben az elmúlt évek alatt, aki bár mit is észrevett volna? Miért nem segített senki ezeken a szerencsétleneken? A szülőknek nagyon kemény büntetést és még keményebb cellatársakat kívánok!"

"Remélem, hogy további életükben szeretetben lesz részük, ezt kívánom tiszta szivemből. Múltjuk szegényeket úgy is kisérni fogja."

">Még több hozzászólást iolvashat és véleményét is megírhatja itt >>

Második körben nézzük meg, mit szóltak olvasóink az ETO labdarúgó csapatának legutóbbi, 100 ezer forintos büntetéséhez: "Ez ugye csak vicc? Az MLSZ saját magát járatja le! Ekkora "hatalmas" büntetés egy gazdag egyesületnek?"

"Ez is a szurkolók hibája."

"Mint ha már lett volna az ETO-nak ilyen problémája..."

Még több komment a cikkhez itt >>

Az állam azt tervezi, hogy a trafikokban bukmékerirodák nyílhatnak, Olvasóink emellett sem mentek el szó nélkül: "Természetesen visszajönnek majd a játékautomaták is, csak kis időt ki kellett várni. Nem gondolja senki ugye, hogy ezt a bevételt kiengednék a kezükből?"

"Kíváncsi vagyok, mikor jelenti be a kormány, hogy a nemzeti dohányboltok hátsó szobájában kupit is nyithatnak..."

˝aki "lovizik" az örülhet, aki nem, annak mindegy. aki meg nem jár trafikba, mint én, az meg pont leszvingeli..."

Még több vélemény itt >>

A legviccesebb hozzászólásnak járó elismerért ez a komment nyerte: "a gazdálkodj okosan játékban még felhasználható"

Olvasónk arra kérdére válaszolt helyesen, hogy mit lehet kezdeni a régi pénztárgépekkel.

Mondja el, írja meg továbbra is véleményét facebook oldalunkon, vagy a [email protected] e-mail címre is várjuk észrevételeit, fotóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!