Best of komments

2011.02.12. 16:32

Az ETO induló a legjobbat hozta ki olvasóinkból!

Az ETO induló, a Bakács Tibor Settenkedő lopott téliszalámija és a mosonmagyaróvári Kamionosok és Kurvák buli már-már kabaré mélységekbe röpítette Olvasóinkat!


Megszületett az új ETO-induló, de sok köszönet nincs benne. Mindez egyértelműen kiderül az olvasók, szurkolók hozzászólásaiból, íme, a legviccesebbek.

"Ettől behánytam" - adta meg az alaphangot skandi.

"Tök mindegy miről szól, úgysem értik a csapat tagjai, mert magyarul van.:-)" - vélekedett csompi1.

"Fekete Dáviddal duettbe még szebb tudott volna lenni!" - tette hozzá Tompi.

"Ez egy nyál. Az induló és a csapat játéka végre egy szinten vannak. Szerintem a fradi b-közép be fog sz.rni a röhögéstől, ha ezt meghallja" - jósolta győriember, amire azért mutatkozik némi esély, lássuk be.

A "hét hozzászólása" megtisztelő címet azonban Patriot érdemelte ki a következő kommentért: "El tudom képzelni amint a Kulák kocsmán meg a Gól büfén edződött szurkolók vonulnak a stadion felé, s ezt a nyálas szöveget ordítják."

Ha mindez esetleg megtörténne, csak remélni tudjuk, hogy videó is készül a nagy pillanatról!

Bakács Tibor besettenkedett a Teszkóba, s fizetés nélkül akart távozni egy rúd téliszalámival, de lebukott.

"Nehogy már a parizer nem lett volna jó neki, ha éhes. Egyből Picket kell elcsenni?" - írta Tunde24.

"Nem settenkedett elég ügyesen" - tapintott rá a lényegre annobon.

"Az eszébe sem jutott, hogy dolgozni is elmehetne?" - vetette fel kolombela.

Végezetül, jöjjenek a mosonmagyaróvári Kamionosok és a Kurvák!

A félreértések eloszlatása és az újabb önjelölt nyelvtan tanárok felbukkanása miatt segítségül hívjuk Capr kommentjét: "Önök, kedves helyesírásnácik sportot űznek abból, hogy az újságírót fikázzák. A Kamionosok és Kurvák rendezvénysorozatnak ez a neve és azért, mert aki kitalálta, ő így hirdette meg. Az ország számos pontján volt már ilyen mulatság, ott és akkor is így írva. Tehát közlöm a magyar nyelv védelmezőivel, hogy a Kamionosok és Kurvák egy rendezvény elnevezése, főnév, tehát így kell írni."

Ami a kamionosokat illeti, ők a profik az úton, és nem ti. Az egy életforma, ami a szabadságot képviseli, amiről ti csak álmodoztok" - küldött egy újabb örökzöldet az óceán túlpartjáról Elemer.

Jövő héten ismét vadászunk Önökre, addig is minden jót!:)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!