Best of komments

2010.02.19. 16:10

Heti szemle (02.12.-02.19.)

Top 10 - Olvasóink legviccesebbnek ítélt hozzászólásait hetente csokorba gyűjtjük.

"Balesetek a hétvégén - Járhatatlan utak" c. írásunkhoz 01010 velősen annyit tett hozzá: "Tél van!!!"

"Figyelem, XXL-es jégcsapok lógnak a tetőkről!" c. cikkünkre igazmondó azt írta: "ingyen calippo".

"Milliós sikkasztás a menzapénzből" c. írásunknál geza11-nek leesett a tantusz: "hát nekem is gyanús volt: minden nap darázstészta?????!!!".

"Nabucco gázvezeték: 25 megyei települést érintene" c. hírünknél Mankapunka egy komoly veszélyre hívja fel a figyelmet: "ebből mennyi pénzt fog elmutyizni az ország a munkálatok alatt. Ihaj-csuhaj, rókaprém".

"Gyanús kupadöntő, kihallgatások: az ETO-t is elérte a bundabotrány" c. anyagunkat Reális úgy kommentelte: "mentek az nb-III ba!"

"Hamis lébényi kazánok" c. anyagunk így ihlette meg szocdemet: "még jó, hogy kazánt koppintott az ürge, s nem kalacsnyikovot".

"Itt a piros, hol a piros - Biztonsági őrt vertek a tolvajok Győrben" cikkünk nem vidám, de ez a hozzászólás lapka jóvoltából talán mosolyt csal az arcokra: "vajon kik lehettek? ennyi pirospaprikát annyi levesbe tesznek, ami egy jó nagy családnak elegendő, ez ám a megélhetési bűnözés...".

"Dutráslaci mindenkit kiment a hóból!" c. riportunk ellenben jópofa volt, s Pistike teljes joggal tette el a következő kérdést: "milyen szánalmas, hogy egyes emberek ebbe a történetbe is belekeverik a politikát?"

"Pillanatok alatt tó keletkezett az ártérben" c. anyagunknál Primax adta meg az alaphangot, s gonoszkodott kicsit: "A Lapos Tanszékre víz? Minek????"

"Összecsap Demcsák Zsuzsa és Lilu - Kit választana?" c. bulváros történetnél Tóni a következő konzekvenciát vonta le: "én a Zsuzsára szavazok, na nem feltétlen a műsorvezetői képességei miatt...".

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!