Kisalföld logö

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Vigyázzon, ezek Budapest legveszélyesebb útjai!

A legfrissebb KSH-adatok alapján készült a Vezess elemzése.
Budapestet tekintve a Váci úton, az Üllői úton, valamint a Pesti úton volt a legtöbb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset 2018-ban – derül ki a Vezess által elemzett legfrissebb KSH-adatokból.

Sokkoló, de sajnos igaz: tavaly több személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt Magyarországon, mint az azt megelőző évben! A KSH legfrissebb adataiból a Vezess összeállított két érdekes listát a különösen veszélyes budapesti utakról.
A legtöbb baleset alapján készült lajstrom élén a Váci út végzett, ahol tavaly 90 baleset történt. A nem túl előkelő versenyben az Üllői út és a Pesti út következik. Mint látható, ennek a toplistának az első három helyére alapvetően a hosszabb utak kerültek, de egészen más a kép, ha figyelembe vesszük az utak hosszát is, és azokhoz arányosítva vizsgáljuk meg a balesetszámokat. Ezért a Vezess elkészítette ezt a listát is. Eszerint a főváros legveszélyesebb útja az Andrássy út, amelynek 2 kilométerén 37 ütközés történt. Ebben az összevetésben a József körút és a Margit körút került még fel a képzeletbeli dobogóra.

A teljes listákat – a részletes balesetszámokkal – az alábbi linken tekintheti meg! >>
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ezek Magyarország legveszélyesebb szakmái

Ezek Magyarország legveszélyesebb szakmái
A szakértő szerint a legveszélyesebb hivatást űzők számára az önvédelmi technikák elsajátítása… Tovább olvasom