Kisalföld logö

2019. 02. 20. szerda - Aladár, Álmos 2°C | 10°C Még több cikk.

Vigasztaló testékszer

Az ősi ékszereknek a gyönyörködtetésen kívül általában más feladatuk is volt.

Közvetítettek viselőjük munkájáról, koráról és rangjáról, ezért elkerülhetetlenné vált, hogy viselője testének szerves részévé váljon. A testékszerek első formái már évezredekkel ezelőtt megjelentek.

Míg ezek növényi és állati nyersanyagokból készültek, melyeket a sárgaréz és nemesfém követett, ma az ékszerek anyaga szövetbarát orvosi fém, titán vagy anyagában színezett nióbium. Szerencsére ma már befúrt ékszereinket sem kell az idők végezetéig magunkon cipelnünk, erre valók az ötletes kapcsolók. Bár manapság csak a fantázia szab határt a testékszereknek, a nők között a köldökpiercing a legkedveltebb.

A haskultusz, a lenge, átlátszó ruha, a top, a csípőnadrág divatja csak fokozza népszerűségét. Főleg azok között, akik naponta több órát fordítanak kemény edzéssel, diétával vonalaik tökéletesítésére. Egy-egy köldökékszer vigasz a több ezer verejtékes felülésre.

De vigyázat: szexuális töltése igen nagy! Nemcsak a figyelem, hanem a vágy felkeltésének is fontos eszköze. Sokszor még a konzervatív férfiak is elismerik, hogy szexi, izgató, gerjesztő. Ráadásul az indiaiak szerint az emberi testben lévő hét csakra (energiaközpont) közül a harmadik pont a köldök mögött található. Tehát a piercinggel elvileg növekszik a hölgyek szexuális kisugárzása is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Neonáci tüntetőkkel csapott össze a cseh rendőrség

A dél-morvaországi metropolis polgármesteri hivatala által korábban engedélyezett akció keretében a… Tovább olvasom