Kisalföld logö

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Vidám természetesség

Falusi nyári délutánon önfeledten csiripelő madarak, a rét felett kergetőző pillangók és a szélben halkan susogó falevelek körében gondtalan felszabadultsággal élvezhetjük a természet megnyugtató sokszínűségét. A feledhetetlen érzést akár otthonunkban is élvezhetjük.

Könnyed életstílus

Használjunk világos, üde színeket és természetes anyagokat. A fa játssza a főszerepet egyszerű, egyenes és célszerű formákkal – az idő múltával úgyis szépen beérik a színe.

Mint ahogyan a virágok tarkítják a mezőt, vagy a gyümölcsök a fákat, úgy díszíthetjük mi is apró színfoltokkal lakásunkat.
Tegyünk virágot az ablakba, vagy a dohányzóasztalra és máris más a helyiség hangulata. Lapos edényben úszó gyertyák és színes virágszirmok helyettesíthetik a kerti tavacskákat.

Ínyenc konyhája: A konyhabútor cseresznyefából készült, nemesacél kiegészítőkkel. Vendéglátóink főzési szeretetéről a modern gépek árulkodnak. A középpontban áll a tűzhely, fölötte üveg szagelszívóval
Engedjük be a napsugarat!

A barátságot, vidéki hangulathoz erőteljes tónusú pamut-, illetve lenvászon textíliák illenek, színesre mázolt fabútorok és szépen festett kerámiák. A kissé áttetsző oldalra húzott drapéria és az ablakok csak félig fedő függöny sok napfényt enged be. Ha mindez sárga anyagból készült, rossz időben is ragyogni fog a lakás. Néhány vidám színű díszpárnával is kiegészíthetjük a szobát. Mindeközben ne feledjük: ne a mintákat keverjük, inkább a színeket. Mint ahogyan ezt a természet is teszi.
 
A lakás „középpontja"

A kényes, barátságot konyhában legalább olyan jó gyümölcsöt befőzni, mint elfogyasztani egy meghitt vacsorát. A bútor és a paradicsompiros étkezőszékek masszív erdei fenyőből készültek.
 
Örökzöld


A virágokkal teli váza is szépen mutat, ám az oldalára festett margaréta jóvoltából virágok nélkül is remek dísz
 
Az asztal szépe

Csodás nyári virágok nyílnak az étkészlet tányérjain. Semleges színű asztalterítőre vagy közvetlenül a faasztalra szórt virágszirmok között mesésem mutatnak.
 
Igazi klasszikus

A hagyományos konyharuhák mintáját idéző párnák az étkező ideális kiegészítői. A lenvászon párnák 40x40 cm-esek.
 
Trip trap
– kül- és beltéri bútorok, lakberendezési tárgyak, kerti bútorok. A dán Trip Trap tíkfa bútorok egy életre szólnak. A tíkfa magas természetes olajkoncentrációjának köszönhetően nagy a vízálló képessége és tartóssága, ellenáll a korhadásnak. A beltéri bútorokon a tipikus Trip Trap által megalkotott skandináv hangulat tükröződik, melyeket a letisztult formák és a funkcionalitás jellemeznek. Kiemelkedő minőségű használati tárgyai egységbe foglalják életterünket és a mindennapok során élményt nyújtanak akár nappaliban, a konyhában vagy a fürdőszobában.

 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nyár képei 2003 - 11. rész

Szavazzon a legjobb képre! Küldje el e-mailben a legjobban tetsző kép készítőjének nevét, a Tovább olvasom