Kisalföld logö

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -6°C | 2°C Még több cikk.

Veszprémi gyilkosság: nem fizettek, aztán öltek?

A STOP ellátogatott a hajnali tragédia veszprémi helyszínére. A lokálban helyiek szerint gyakoriak az incidensek. Többen nem értették, miért nem a törzshelyükre mentek szórakozni a kézilabdázók.

Marian Cozmát minden gyászoló mint igazi sportembert ismerte. A szeretetre jellemző, hogy egy hölgy, aki tőlünk értesült Cozma halálhíréről, elsírta magát.

A Virág Benedek utcai Patrióta Lokál minden oldalról le van zárva. A tragédia helyszínén az esős idő dacára több tucat ember tartózkodik. Idősebbek, fiatalabbak, párok egyaránt érkeznek, van, aki egy szál virággal esetleg mécsessel, gyertyával érkezik. A STOPnak nyilatkozó informátor szerint a szórakozóhelyen "minden hétvégén előfordulnak durvább nézeteltérések." A harmincas éveiben járó férfi egy hete baráti társasággal mulatott, amikor "egy kigyúrt ember majdnem agyonverte, csak úgy, minden ok nélkül." A Patrióta Lokál nyilván nem tehet arról, hogy milyen a közönsége, de mindenki nagyon furcsállotta, hogy a klub sarkán levő térfigyelő kamerák miért nem működnek. Egy idősebb úr ezen meg sem lepődik. "És mi van, ha a kamerák felvesznek valamit?! A rendőrök vasággyal együtt hetven kilók. Tekintélyük sincs!" Az úr hozzátette, hogy szerinte az alvilág felosztotta a szórakozóhelyeket. Ezek után felesleges csodálkozni, hogy ilyenek megtörténhetnek. "Pesten ugyanez van. Akkor miért csodálkozzunk, ha vidéken is ez megy?!"

Egy másik vélemény szerint "nem tudni, miért nem a Boulevardba mentek bulizni Iváncsik és a többiek." Állítólag a veszprémi kézilabdázók már régóta az említett helyen szórakoznak, ha úgy adódott. Ha minden igaz, túl sokan voltak a törzshelyen és ezért ruccantak át a kézisek a későbbi tragédia helyszínére.

Nem fizettek, aztán öltek?

Az egyik fiatalabb törzsszurkolónak konkrét információi vannak a dulakodás előzményeiről. Mint ismert, az idősebb Iváncsik, Gergő gyerekének születését ünnepelték a játékosok. Informátorunk úgy értesült, hogy a másik, erősen ittas állapotban lévő társaság egész este alpári módon viselkedett, majd a távozás előtt nem akarták rendezni a számlát.

A pultos alkalmazott szóvá tette a fizetés elmulasztását... Állítólag innen indult a probléma. A hölgy állkapcsát eltörték, majd meg is fenyegették. Az addig a barátnőjével békésen táncoló Cozma a pultos segítségére sietett - a további részleteket pedig ismerjük.

Így volt vagy nem, mindenesetre tény, hogy óriási felháborodást keltett az emlékezők között, hogy nem tudják, kik voltak Cozma gyilkosai. "Amíg a román hírügynökségek szinte pillanatok alatt megírták, hogy magyar alvilági bűnözők öltek, addig Magyarországon még mindig nem tudunk semmit."

Egy idős hölgy elsírta magát, amikor a rendőrkordont megkerülve a Vas Gereben utcához ért, és éppen tőlünk tudta meg, hogy mi történt. Azért áll a szakadó esőben több ember, azért gyújtanak gyertyákat, mert az egyik veszprémi kézilabdázót megölték, késsel szíven szúrták. "Nem lehet igaz!" - riadt fel az idős néni, majd elsírta magát.

A Patrióta Lokálhoz azóta is özönlenek az emlékezők.

Olvasóink írták

 • 5. Fedayn 2009. február 09. 19:00
  „Bitófára az összes mocskos cigányt!Az utolsó tyúktolvajtól a salgótarjáni díszcigányig!”
 • 4. raffy2 2009. február 09. 18:26
  „én már csak azt kérdezem,hallotta-e valaki a gusztost vagy a mohácsit,hogy megszólaltak volna ebben az ügyben?vagy csak én nem vagyok elég tájékozott.”
 • 3. arrabonai 2009. február 09. 11:17
  „"Amíg a román hírügynökségek szinte pillanatok alatt megírták, hogy magyar alvilági bűnözők öltek, addig Magyarországon még mindig nem tudunk semmit."

  Nem. A román hírügynökségek gyilkos cigányokról beszéltek. Akkor is, ha jólfizetett, magukat liberálisnak mondó semmitérők mást írnak. Tehát gyilkos cigányokról írnak.”
 • 2. Cancer 2009. február 08. 21:44
  „igy van, megy a butitas meg a hulyites hogy elterelje a lenyegrol a figyelmet
  szegyellheti magat a Kisalfold hogy egy ilyen szart lekozol a lap honlapjan”
 • 1. hehe08 2009. február 08. 20:07
  „kezdődik a ködösítés......megmondtam.....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dráma és sokk - Cozma idén tervezte esküvőjét

Drámáról, sokkról írnak a román lapok Marian Cozma halálhírének kapcsán. Kivétel nélkül mindenki… Tovább olvasom