Kisalföld logö

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 16°C | 26°C Még több cikk.

Véresre verték a Barátok Közt sztárját

Testileg-lelkileg összetört Dósa Matyi akit húsvét hétfőn két részeg huligán megtámadott a hetes buszon.
A Barátok közt Tónija több fájdalmas sérüléstől szenved, valószínűleg a sorozat forgatókönyvét át kell írni a még sokáig látható sebek miatt.

A fiatal színész tegnapra érezte csak igazán a történéseket, ugyanis bedagadt az arca, sebei folyamatosan felszakadtak. Az orvos is kiment hozzá napközben átkötözni az arcát.

Matyi nehezen is állt fotósunk a kamerája elé, hiszen nem könnyű látnia a tragédia nyomait. A Barátok közt Tóniját hétfőn, a hetes buszon támadták meg ittas fiatalok.

– Két idősebb, valószínűleg részeg fiú szállt fel a buszra – emlékezett vissza a szörnyű élményre Matyi.

– Odébb lökött az egyikük, de elment mellettem. Később visszajöttek, amikor felismertek, kötekedni kezdtek. Az egyikük ököllel fejbe ütött, amitől a földre zuhantam, ahol megrugdostak. Szerencsére az egyik utas közbelépett, és lerángatta rólam a támadókat, majd kihívta a rendőrséget és a mentőket. A kórházban megállapították, hogy felrepedt a szemem alatt a bőr, megrepedt az orrcsontom és az egyik fogamat is kiverték– mondta a 20 éves színészpalánta.

Matyi azért megpróbálja elfelejteni a történteket, de a sorozatban még egyszer át kell élnie a rettenetes élményt.

- A sérüléseim miatt valószínűleg ki kell majd találni valamilyen sztorit, különben egyelőre nem forgathatnék a sorozatban. Ezek a nyomok ugyanis nem fognak egyhamar eltűnni az arcomról – jegyezte meg Dósa Matyi.

Ezt a feltételezést a produkció is megerősítette, hiszen már többször fordult elő olyan eset, amikor valakinek eltört a keze, azt is megoldották. Ebben a helyzetben is megfelelő intézkedéseket tesznek.

Megdöbbentek színésztársai

A Barátok közt színészei között is nagy felháborodást keltett az eset, kollégái nem értik, hogyan történhetett ez meg.

- Reggel tudtam meg a tragédiát, amikor bejöttem a stúdióba forgatni – kezdte Csifó Dorina.


kapcsolódó hírek
Két hónap után kirúgták
Csomor Csilla váltja Szulák Andreát
Terhesen tűnik el a Barátok közt sztárja
– Először le kellett ülnöm, mert alig fogtam fel, amit hallottam. Megdöbbentő, hogy ez történik valakivel, függetlenül attól híres ember vagy sem. Éppen Németh Kristóffal forgattam, aki szintén elborzadt az eseten. Egyszer velem is történt hasonló, de szerencsére megúsztam azzal, hogy a metrón néhány lány megütötte a fejem újságpapírralm mielőtt leszálltak volna.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra érdemes lesz kukoricát termeszteni

Bár most különböző okok miatt éppen csökkenőben vannak a gabonaárak, a globális keresletnövekedés… Tovább olvasom