Kisalföld logö

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Vendégek védték meg a rendőröket egy kocsmai verekedésben

A rendőröket két problémás vendég miatt hívták ki, akik végül az egyenruhásoknak is nekiestek.
A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folytat nyomozást két férfival és egy nővel szemben, akik az elmúlt héten szombaton hajnalban, jogszerűen intézkedő rendőrökre támadtak egy miskolci kocsmában - írja az ugyeszseg.hu.

A három gyanúsított – egy középkorú nő,az élettársa és a fia -már eleve ittas állapotban érkeztek a sörözőbe, ahol a fiú miután összetört egy poharat, szóváltásba keveredett a pincérnővel, majd a nő védelmére kelő egyik vendéget akarta durva, trágár szidalmak kíséretében megverni.

A fiatal gyanúsítottat nem lehetett jobb belátásra bírni, így a söröző tulajdonosa értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök a fiatalembert kérdőre vonták a viselkedése miatt, azonban ez semmiféle hatással nem volt rá, közölte, hogy nem érdeklik a rendőrök, majd egyikük egyenruháját megragadta és a járőrt rángatni kezdte.

A másik rendőr azonnal kollégája védelmére kelt, a gyanúsítottat próbálták megbilincselni, azonban ekkor bekapcsolódott az eseményekbe a már említett nő és az élettársa és mindketten olyan erővel kezdték el rángatni az intézkedő rendőröket, hogy mindkettejük egyenruhája elszakadt. 

A járőröknek végül két vendég igen határozott fellépésének köszönhetően sikerült úrrá lenniük a helyzeten, a gyanúsítottakat az időközben kiérkező erősítés tagjainak segítségével állították elő.

Az ügyészség a három gyanúsítottat őrizetbe vette, majd kihallgatásukat követően velük szemben – különös figyelemmel személyi körülményeikre – előzetes letartóztatás helyett, lakhelyelhagyási tilalom elrendelésére tett indítványt, melynek a bíróság helyt adott.

Az elkövetők bűnösségük megállapítása esetén, 2 – 8 évig terjedő szabadságvesztésre számíthatnak.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több kreatív adóbeszedési ötlettel áll elő az adóhatóság

Úgy kell több adót beszedni idén, hogy csökkent a társasági adó, bizonyos termékeknél jelentős… Tovább olvasom