Kisalföld logö

2019. 03. 23. szombat - Emőke 2°C | 17°C Még több cikk.

Vejedre ütök

Megvásárolható DVD-n

Főszereplők: Robert De Niro, Ben Stiller, Dustin Hoffman, Barbra Streisand, Teri Polo

Négy évvel ezelőtt, az Apádra ütök című nagy sikerű vígjátékban Greg (más néven Shaq) Beckur (Ben Stiller), a macskagyűlölő kórházi ápoló nem mindennapi viszontagságokat élt át, amikor először találkozott menyasszonya szüleivel. Leendő apósa, Jack Byrnes (Robert De Niro) ugyanis tekintélyt parancsoló figurának bizonyult, és az is kiderült róla, hogy minden látszat ellenére nem műkertész, hanem a CIA egykori ügynöke. Greg azonban kiállta a próbát, bebocsáttatást nyert a Byrnes családba, és most menyasszonyával, Pammel (Teri Polo) izgatottan készülnek az esküvőre.

Már csak egyetlen aprócska akadály áll az oltárhoz vezető úton: a szülőknek is meg kell ismerkedniük egymással. Greg azonban komoly aggodalommal néz a találkozó elé, mert Bernie és Roz Beckur (Dustin Hoffman és Barbra Streisand) egyáltalán nem nevezhető átlagos házaspárnak, és joggal tart attól, hogy Jack megütközve tekint majd rájuk.

Eleinte egészen jól megy minden, de aztán kiderül, hogy a dolgok nem pontosan úgy állnak, ahogy Greg korábban mesélte. Igaz, hogy az apja ügyvéd - de csak volt, mert már jó ideje főállású háztartásbeli. Az is igaz, hogy anyja orvos, de elhallgatta azt a fontos részletet, hogy az idősebb korosztály szexterápiájával foglalkozik, és ő a családfenntartó. Ám csak egyetlen hétvégéről van szó… ugyan mi baj történhet ennyi idő alatt?

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szlovákiai királynő: Csaplár Erika

Egy autót és egy televíziót is nyert a Szépség Határok Nélkül szlovákiai szupergyőztese. Tovább olvasom