Kisalföld logö

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 3°C | 10°C Még több cikk.

Változatos gyereknapi programok

Május utolsó vasárnapját, azaz a gyermeknapot sok soproni és környékbeli helyszínen tölthetik a kicsik. Széles a programkínálat, sok óvoda és általános iskola külön rendezvénnyel készül az eseményre.
A Hotel Fagusban vasárnap reggel tíz órakor kezdődik a gyermeknap, melyre várják a családokat. Lesz légvár és csapatjátékok, a vízi színpadon 13.30–14 óráig a Fenyő téri iskola nemzetiségi néptánccsoportja tart bemutatót, majd minidiszkó következik. A program délután öt órakor zárul.
Gyereknapot rendez Fertőd önkormányzata is vasárnap reggel 9 órától a Gránátos étterem udvarán, valamint a település sportpályáján, eső esetén pedig az általános iskola tornatermében. A polgármester köszöntője után mazsorettek nyitótánca kezdődik, majd játszóház és focikupa, valamint apa–fia labdarúgó-mérkőzések várják a kicsiket. Lesz óriáscsúszda, rodeóbika, bűvészbemutató és kutyashow is. Délután, 14.30-kor családi sorverseny kezdődik, 15.30-tól pedig palacsintaparti és gyerekkoktélbár várja a látogatókat. Délután négykor zenés Ki mit tud?-ot tartanak. Este hétkor diszkó kezdődik.
A Tercia Serház gyermeknap alkalmából a Tilinkó csoportot látja vendégül hétfőn délelőtt tíz órától. A gyermekeket közös sütés-főzés várja, az elkészített ételeket közösen fogyasztják el.
A Sopron Plaza gyermeknapi kalózkodásra várja a kicsiket vasárnap. A rendezvény alkalmából vidám programokkal lepik meg a gyerekeket. A pláza parkolójában kialakított „játéktengerben” és az EU-sátorban a legkisebbek is játszva ismerkedhetnek meg az uniós országokkal, azok érdekességeivel és lehetőségeivel. A 13+1 kérdéses EU-totó nyertesei akár 10 napos kőszegi táborozást nyerhetnek a „Miénk itt a tábor” Alapítvány felajánlása révén. Lesz kincskeresés, kalózdiszkó és erőpróbák egész nap. Házigazda a Barátok közt sorozat sztárja, Németh Kristóf. Délután találkozhatunk Baby Gabival és Komár Lászlóval is. A pláza gyereknapja az Európai Unió és a magyar kormány támogatásával valósul meg.
Hegykőn, a tornacsarnok környékén szintén vasárnap délután 2-től a helyi civil szervezetek gyermeknapot rendeznek, amelyre nemcsak a hegykői, hanem a környékbeli gyermekeket is várják. Lesz zenés gyermekműsor, tűzoltó-bemutató, arcfestés, aszfaltrajzverseny, íjazás, gólyalábazás, ügyességi vetélkedők. A program a 18 órakor kezdődő tábortűzzel és szalonnasütéssel zárul. Rossz idő esetén a programokra június 4-én kerül sor.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 05.26.

Tovább olvasom