Kisalföld logö

2019. 06. 16. vasárnap - Jusztin 20°C | 32°C Még több cikk.

Valódi álhírek

Minden hetedik felnőtt húzódozik a gyermekvállalástól – állította egy brit tanulmány. A kétezer brit felnőtt körében végzett felmérés másik megállapítása: minden második kamasz húzódozik szülei vállalásától.
Baráti találkozó

Brüsszelből származó pozsonyi lapértesülés szerint Robert Fico, a szlovák Irány-Szociáldemokrácia Párt elnöke kétoldalú pártközi találkozóra hívta meg Gyurcsány Ferencet, az MSZP elnökét. Fico elmondta, nem bánja, ha az időpontot és a helyszínt Gyurcsány jelöli meg, de a fegyvernem kiválasztásához ragaszkodik.

Szokatlan szoktatás

Az ugandai vadvédelmi hatóság újabb gorillacsoportokat akar az emberekhez szoktatni, hogy további lökést adjanak a gorillaturizmusnak. A szakemberek hamarosan hazánkba érkeznek, és embereken végeznek egymáshoz szoktatási kísérleteket.

Vállalási kedv

Minden hetedik felnőtt húzódozik a gyermekvállalástól – állította egy brit tanulmány. A kétezer brit felnőtt körében végzett felmérés másik megállapítása: minden második kamasz húzódozik szülei vállalásától.

Árukapcsolás

Gyalogosokra adott le lövéseket egy Zsiguli gépkocsivezetője Moszkvában, így akarta őket gyorsabb átkelésre serkenteni. A gumilövedékektől három gyalogos megsebesült. Két héttel ezelőtt egy Mercedes gépkocsi vezetője lőtt le Moszkvában két munkást, mivel egy felújítás alatt álló útszakaszon drága gépkocsija károsodást szenvedett. A rendőrség mindezek miatt kezdeményezte, hogy a jogosítványt csak fegyvertartási engedéllyel együtt lehessen kiadni.

Leszámolni a múlttal!

Képtelen dolognak nevezte az orosz elnöki hivatal egyik vezetője, hogy az ország szívében ott áll a Lenin-mauzóleum, s felvetette, hogy annak sorsáról népszavazáson döntsenek. Vlagyimir Kozsin javasolta ugyanakkor, hogy Lenint temessék el, a mauzóleumot bontsák le. Helyére pedig húzzanak fel egy monumentális épületet, melyben megtekinthető lesz a Lenin-mauzóleum életnagyságú mása.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mesekönyvben a Nílus völgyének királynője

Kleopátra - Csillogó mesekönyv, csillogó matricákkal. A szépségéről és intelligenciájáról híres… Tovább olvasom