Kisalföld logö

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 3°C | 9°C Még több cikk.

Valódi álhírek

Leszbikus pingvint fogadott örökbe az antwerpeni állatkertben egy belga melegszervezet.

Statisztika

A felmérések szerint a németeknek már csak 3  százaléka tartja képesnek labdarúgó-válogatottjukat arra, hogy jövőre megnyerje a  világbajnokságot. A magyarországi felmérés szerint a lakosság 97 százaléka biztos abban, hogy hazánkban ezt a kérdést legalább húsz évig nem kell feltenni.

Melegen ajánlják

Leszbikus pingvint fogadott örökbe az antwerpeni állatkertben a Casa  Rosa nevű belga melegszervezet. Egy éven át a brüsszeli melegközpont fogja finanszírozni az elsőként felfedezett együtt élő  egynemű pingvinpár egyik tagjának ellátását. Az állatkert ezután abban reménykedik, hogy ily módon gazdát találnak a meglehetősen nagy étvágyú meleg elefántjuknak is.

Cserebere 1.

Szerdán  megkezdődött a betegcsereügy első fokú tárgyalása a Szegedi Városi  Bíróságon. Az ügyészség többek között egy beteghordót és egy ápolót foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetéssel vádol. A tárgyalás kis malőrrel kezdődött: a nyomozóhatóság a két vádlott vallomását összekeverte.

Cserebere 2.

Újszülött kislányuk helyett kisfiúval távozott egy házaspár a debreceni kórház szülészetéről. Ugyan a kislányok karjára rózsaszín, a kisfiúkéra kék csuklószalagot tesznek, amire ráírják a babák  nevét is, de indulásukkor a karszalagot a pólya eltakarta. Egyes szakértők szerint a természet más jelölést is kitalált már a babák megkülönböztetésére.

Egészségünkre!

Fenyvesi Máté parlamenti képviselő felszólalásában elmondta, madárinfluenza-ügyben  felesleges az emberek riogatása, hiszen a járvány  elterjedése megelőzhető. Beszéde végén tüsszentett egy nagyot, majd kirepült a nyitott ablakon.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokság állása

1. Tovább olvasom