Kisalföld logö

2019. 03. 23. szombat - Emőke 2°C | 18°C Még több cikk.

Vallomás Jackson ellen

Egy 15 éves fiú vallott múlt héten a pedofíliával gyanúsított Michael Jackson ellen az ABC televízióban.
Abból a Michael Jackson elleni terhelő vallomásból sugárzott részleteket   az ABC amerikai televízió helyi idő szerint csütörtökön este, amelyet egy most 15 éves fiú tavaly tett a vádesküdtszék előtt: "Az ágyon feküdtünk és ő azt mondta nekem, hogy férfiaknak maszturbálniuk kell és hogy ezt akarja tenni velem" - hangzott el, s a fiú azt állította, hogy  posztár ezután hozzá is látott. 

A vallomás szerint Jackson azt akarta továbbá, hogy az akkor 12 esztendős fiú kielégítse őt szexuálisan, amire azonban az nem volt hajlandó. Jackson erre alkoholt adott neki inni, holott tudta, hogy csak egy veséje van, a másikat daganat miatt eltávolították. A sztár azonban nem tágított, állította, hogy az alkohol nem árthat neki, ismételten töltött poharába és bíztatta,  hogy igyon. Mindez Jackson Neverland birtokán játszódott le. 

A büntető eljárást a fiú édesanyja indította el a popsztár ellen. Vallomást tett a vádesküdtszék előtt a fiú öccse is. Elmondta, hogy Jackson ismételten anyaszült meztelenül jelent meg több gyermek előtt és azt állította, hogy "ez természetes, ez normális". 

Az ABC televízió szerint az összesen 1900 oldal terjedelmű, eddig kiadatlan akták a fiú, annak öccse és édesanyja, valamint 38 további tanú vallomását tartalmazzák. Az ezekben olvasható állítások miatt tavaly tavasszal a vádesküdtszék megerősítette a Jackson ellen emelt vádat, amely szerint a popsztár többször is szexuálisan zaklatta a fiút és leitatta, hogy engedelmessé tegye. 

Az úgynevezett vádesküdtszék előtti meghallgatásnak egyetlen célja az volt, hogy lehetővé tegyék büntető eljárás lefolytatását Jackson ellen. Az amerikai eljárásjog értelmében a meghallgatáson még nem volt jelen a védelem képviselője. Jackson valamennyi vádpontot tagadta és ártatlanságát hangoztatta.  

A popsztár (2,3 millió eurónak megfelelő) három millió dollár   óvadék ellenében szabadlábon védekezik. A per tárgyalása január 31-én kezdődik. 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csendes hajtáson a vadászok

Évadzáró fácánvadászatot tartottak vasárnap a Rábaközi Vadásztársaság tagjai, akik egymásnak hajtották fel a madarakat, több-kevesebb sikerrel. A társaság vezérigazgató-helyettese, Kocsis Mihály elmondta a Kisalföldnek, hogy ötven vaddisznó és egy róka került terítékre a ravazdi erdőben. Tovább olvasom