Kisalföld logö

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Vakáció Barátok közt

Világgá mentek a Barátok közt szereplői, Az egyhónapos forgatási szünetet a csapat tagjai pihenéssel töltötték.

Az egyhónapos forgatási szünetet a csapat tagjai pihenéssel töltötték és abban mindannyian egyetértettek, hogy azért még szívesen vakációztak volna. Ábrahám Edit például két hetet pihent a világ két pontján.

- Olaszországban, Sorrentóban és Nápoly környékén jártam. Nagyon szép volt.  A második héten pedig Mallorcára utaztunk, ott jó meleg volt, 38 fok.

Edit az egyik hetet a férjével kettesben, a másik hetet pedig a fiával és a barátnőjével töltötte. Sokat fürdött és napozott, bár a színésznő az aktív pihenés híve.

- Nem tudok egész nap a teraszon feküdni. Kell egy kis városnézés is. Persze minden nap tornázom, mert a Szombat esti láz óta olyan mozgáshiányom van – mondja Edit.

Edit fitten és kipihenve tért vissza a munkába és kollégáinak azt is elmesélte, hogy kis híján belebotlott egy világsztárba az egyik olasz szállodában.

- Mesélték egyik nap, hogy nagy volt a nyüzsgés  és jött három testőrrel Bruce Willis. Őt is érdekelte biztos a sorrentói csodálatos kilátás.

A sorozat szépséges Kingája, Balogh Edina a családjával töltött egy

hónapot az Egyesült Államokban, ahol öt államon keresztül bejárták a keleti part legszebb helyeit.

- Ami csodálatos volt, az a Niagara. A föld egyik legnagyobb csodája. Az a hatalom, amit képvisel, azt nem is lehet elmesélni – áradozik a Barátok közt Kingája.

Edina a természeti szépségek mellett teljesen beleszeretett New Yorkba is. A városnézés mellett egy hetet az óceán parton is töltöttek, ahol bizony sokan megnézték Edina karcsú derekát.

- Együtt úsztunk a delfinekkel, vagy tizenhattal legalább. Nagyon édesek voltak és egész nap ott voltunk, gyönyörűek.

Az élménydús egy hónap vége sikerült csak kicsit borúsra Edinának, mert hazafelé a repülő felszállásakor jelezték, hogy a gép kisebb szélviharba került, ami végül megrázó élmény lett.

-  Bőröndök estek ki, hatalmasakat zuhantunk, dobált. Bozalmas volt.

Az idei nyaralás igazán izgalmasra sikerült a Barátok közt színészeinek, ami az újrakezdett forgatások alatt, már csak egyre távoldó szép emlék lesz.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Késtek a vonatok

Meghibásodások miatt több menetrendszerű vonat késett tegnap a Győrött is áthaladó… Tovább olvasom