Kisalföld logö

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -6°C | 2°C Még több cikk.

Üzletemberek árnyékai

Fiatalok, középiskolások árnyékként követnek üzletembereket. Céljuk nem vállalati titkok megszerzése.

Fiatalok, középiskolások árnyékként követnek üzletembereket. Céljuk nem vállalati titkok megszerzése, nem a versenytársak megbízásából végeznek ellenséges felderítőmunkát, hanem: tanulnak.  Az árnyékprogram egy angolszász találmány, lényege a tanuló és választott üzletember egy közös munkanapja. A diákok egy munkanapot töltenek el a kiválasztott vállalat vezetőjével, melynek során tapasztalatot szereznek a munka világáról, képességeik gyakorlati alkalmazásáról.

A program örömmel jelenthető, beindult. Az első fordulón már túljutott megyénkben május 31-én. A Junior Achievement Magyarország Alapítvány által szervezett árnyékként követés programban a Vocational Academy és a Pálffy SZKI diákjai vettek részt. Akik pedig örömmel vállalták, hogy követhetik őket: Vasi Zsófia dr. Kiss Lászlót a Kisalföld Füszért Rt.-nél, Horváth Réka Graffelner Kálmánt a Medicoop Kft.-nél, Aller Viktória a Kék Duna Rádió irányítóit, míg Reinelt Dalma Pálffy Csurák Erzsébetet, a Győri Rendezvényszervező Kft. igazgatóját követte nyomon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Száznál is több luxusház Győrben

Becslések szerint száznál is több luxusház, azaz több mint nyolcvanmillió forint értékű ingatlan van a megyeszékhelyen. Kívülről általában nem látszik a fényűzés, de van olyan villa, ahol csak a konyha berendezése több mint tízmillió forintot ér. A medence, jacuzzi, télikert, s persze a legmodernebb technika "alapfelszereltség" a nemes egyszerűséggel csak luxusházként emlegetett ingatlanokban. Tovább olvasom