Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Utolsó gondolata is az unokája volt a bosszúból halálra gázolt férfinak

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Fiát kérte, hogy vegyen rollert az unokájának, ahogy azt megígérte neki.
Unokája szeme láttára gázoltak halálra egy 48 éves férfit Vácszentlászlón. A négyéves Brendonnak végig kellett néznie nagyapja haláltusáját.
A földön fekve utolsó leheletével arra kérte fiát Kanalas Attila, hogy vegye ki a zsebéből az unokájának, Brendonnak félretett pénzt és vegyen neki egy elektromos rollert, ahogyan ő azt megígérte neki - tudta meg a Bors.

"Három évet élt együtt ná­lunk Vivien és a bátyám. Mi­u­tán különváltak, a bíróság a testvéremnél helyezte el Brendont, mert a zűrös lánynak sosem volt állandó lakhelye. Nagyjából félévente szokott erre járni, a saját gyermeke szinte nem is ismeri az anyját. Így érthető, hogy va­sárnap, a láthatás idejére sem akart velük elmenni. Mindezt nem akarták megérteni, rendőrt kellett hívni. De még ez is kevés volt nekik" – emlékszik vissza a Borsnak Kanalas Márkó, az elgázolt férfi egyik fia.

Miután kiderült, hogy Brendon nem tart Viviennel, a nő és barátja, D. András beszállt platós kocsijukba és a kisfiú szeme láttára padlógázzal nekihajtottak a nagypapának.
 
A kisfiú szeme láttára gázolta halálra nagyapját az a gyerek anyja

Tolókocsiba kerülsz, megdöglesz! Ezt kiabálta fennhangon az őrült nő az apámnak, mielőtt elütötték. 

- mondta a 19 éves fiú a lapnak. Márkó mindent megtett apja védelmében, de ez is kevés volt. A kisteherautó az első és a hátsó kerekeivel is átmentek rajta. 

Az elgázolt férfi megmentésért mindent megtettek, mentőhelikopterrel szállították kórházba, de így sem tudták megmenti az életét.

Fiam, nagyon fáj, érzem, hogy szétszakadt mindenem! – mondta utolsó leheletével apám 

– emlékezett vissza a tragédiára az elhunyt fia.
 
Borsonline.hu
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életbe lép a megerősített jogi határzár

Ma életbe lép a megerősített jogi határzár, a korábbinál szigorúbb szabályok értelmében a… Tovább olvasom