Kisalföld logö

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 9°C Még több cikk.

Ünneplés és szigor

Ünnepi ülést tartott a megyei szövetség elnöksége, melynek keretében 70. születésnapja alkalmából köszöntötték Palotai Károly olimpiai bajnok labdarúgót, egykori kiváló FIFA-játékvezetőt, a megyei LSZ elnökségének örökös tiszteletbeli tagját.

Labdarúgás

Az ünnepi ülés első részében a megye labdarúgásának fegyelmi helyzete került terítékre. Amint arról már korábban a Kisalföld is beszámolt, az ősszel indult bajnokságokban gyakoriak voltak a sportszerűtlen jelenetek. Ezek egyik következménye volt a koroncói és a győrladaméri pálya betiltása, valamint több játékos súlyos eltiltása. Horváth Cs. Attila elnök hangsúlyozta, keményen fel kell lépni azon labdarúgókkal, sportvezetőkkel szemben, akik rátámadnak a játékvezetőkre vagy éppen egymásra.
Az ülés második részében Palotai Károlyt köszöntötték a vezetők. A megyei LSZ korábbi elnöke, az elnökség örökös és tiszteletbeli tagja meghatottan vette át utódjától azt az ajándékot, amelyet 70. születésnapja alkalmából kapott a megye labdarúgó-társadalma nevében.
Az olimpiai bajnok, egykori kiváló FIFA-játékvezető elmondta, éppen ötven esztendeje került Győrbe, ahol köztiszteletben áll, szeretik a városban és ő is szereti ezt a várost.
– Jó érzés, ha az embert ilyen kellemes miliő veszi körül – mondta meghatottan az ünnepelt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bajnoki főpróba

A bajnoki rajt főpróbáját Szekszárdon tartja a Rába Quelle-Foton együttese. A klub vezetői azzal… Tovább olvasom