Kisalföld logö

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -5°C | 1°C Még több cikk.

Újabb kuruc.infós eljárás

Közösség elleni izgatás ügyében nyomoznak a rendőrök a kuruc.infón nemrég megjelent cikk miatt, ami az SZDSZ-t és a zsidóságot támadja - írja a Népszava.

Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője a lapnak elmondta, hogy az eljárás egy magánember feljelentése alapján indult. A cikk felidézi, hogy a honlapon megjelent anyagban - egyebek mellett - az olvasható, hogy "Az SZDSZ és a zsidópárt holdudvarának minden tagjának felajánlunk egy-egy bőröndöt a meneküléshez..."

A búcsúzás pedig úgy hangzik, hogy "Jó utat Izraelbe, soha ne halljunk egymásról". A kuruc.info főszerkesztője ellen jelenleg is folyik egy eljárás, amiért a honlapon korábban bírák és ügyészek nevei, telefonszámai jelentek meg, a 2006-os szeptemberi események után "forradalmárokat börtönbe juttatók" címén.

Az ügyben már kitűzték az első tárgyalási napot, ám a védelem ki akarja zárni a Fővárosi Bíróságon dolgozó összes bírát az ügyből, erről pedig várhatóan csak ősszel döntenek.

Olvasóink írták

56 hozzászólás
 • 56. zola 2009. július 01. 10:01
  „úgy látszik működik a zsidóvédők keze. Aki leírja az igazságot azt rasszizmussal vádolják. Nos kedves szerkesztők,a legnagyobb rasszisták az átkozott zsidók,akik csak gójnak tekintik a többi embert,magukat pedig felsőbbrendűnek,de már közel az Igazság...
  És akkor ismét:
  a mocskos terrorista,háborús bűnös zsidók a gyilkosságokból és a többi nép pénzéből,amit rabolnak élnek úgy,ahogy. de már nem soká. el lesznek számoltatva és akkor jajj nekik. Hamarosan üt az IGAZSÁG órája!
  Még most is szabadon gyilkolják a palesztin népet a saját hazájában, amit elrabolt a zsidó csürhe. Solymosi Esztert sem feledjük,hogy meggyilkolták szegény 14 éves cselédlányt, illetve a körmendi gyerekgyilkosság is az átkozott zsidók kezéhez tapad,hiszen ,mint kiderült ott is ők voltak a tettesek. Kivéreztették szegény lányt, felfogták a vérét, hogy felhasználják! Itt a bizonyíték rá:
  http://www.postaimre.com/?p=1423#more-1423”
 • 55. zola 2009. június 30. 09:17
  „moderálva”
 • 54. zola 2009. június 29. 20:27
  „moderálva”
 • 53. zola 2009. június 29. 06:36
  „moderálva”
 • 52. vonLichthofen 2009. június 27. 16:47
  „Sokszor van egy olyan érzésem a kuruc.info-t olvasva, hogy bár sok igazságot ir/ahogy azt mi igazságnak gondoljuk/ de túlzásai olyan túlzások, amelyek gyanússá teszik az egész intézményt. Hátha a kuruc.info is csak egy duplafenekű trükk?
  Adja Isten, hogy ne legyen igazam.
  Attól tartok, hogy előbb utóbb kiderül, ez a WEB hely /is/ csak azért van, hogy bennünket hiszékeny Magyarokat megtévesszen. Mint amikor az 1984-ban kiderül, hogy az egész szervezet csak arra szolgált, hogy kiugrassza a nyulat a rekettyésből.
  Zola irja, hogy aki leirja az igazságot azt rasszizmussal vádolják. És nem csak, hogy vádolnak, de emberek vesztik el állásukat nem csak pusztán a meggyőződésük, de az általuk leírt tények miattt is. Egyetemi professzorok sorát távolították el adminisztrativ eszközökkel, mert nem azIsraeli Lobby szájízének megfelelő könyveket írtak, vagy módón oktattak. Ez utóbbi William Robinson prof. /Kaliforniai Egyetem Santa Barbara / aki politikai tudományokat tanított. A Varsói Ghetto és a Gazai Karácsonyi Mészárlás képeit adta az egyetemistái kezébe elemzésül. Maga Abe Foxman az ADl mindenható cárja ment iziben az egyetemre/!/, hogy megregulázzák az /egyébként zsidó/ DrRobinsont.
  De ebbe a sorba tartozik DrNorman G Finkelstei, Joel Kovel, Uri Davis is, mind zsidó származású.
  Bárki aki eltér a hivatalos és orthodox zionista vonaltól, legyen az zsidó, keresztény vagy Arab annak vége.”
 • 51. zola 2009. június 27. 08:34
  „moderálva”
 • 50. load 2009. június 25. 23:59
  „49. kolombela
  Teljesen mindegy, hogy hány éves vagyok és mikor milyen körülmények között szocializálódtam, de kérlek ne nézz nyeretlen kétévesnek, akit apró csúsztatásokkal neki lehet vezetni a falnak!
  A kiegyezés utáni évtizedek a történelem kutatás szempontjából nem a honfoglalás előtti kor forrásanyagát kínálják. Abba nem lehet beledumálni, hogy a magyar DNA is kilencszer csavarodik, akárcsak a Szíriuszról ideérkező fény polarizációja, vagy a magyar nép a japánnal rokon pártus-sumér ágon.
  Abból a korból már olyan sajtó dokumentumok állnak rendelkezésre, mint a Pesti Napló, a Hon, vagy az ellenzéki Ellenőr.
  Ezek a lapok írják meg az akkori történelmet, amelyeknek példányait akár te magad is elolvashatod az Országos Széchenyi Könyvtárban.
  Nem kell itt semmiféle akadémiai történelemfelfogásra, ferdítésekre hivatkozni, mert itt ezekben a lapokban kristálytisztán föllelhető a XIX. század végének történelme. Mindennemű ,,fikciók" nélkül.
  Az akkori napi politika szintjén kiolvashatók belőle a nemzetállami törekvések, törvények, a nemzetiségekkel szembeni erőszakos magyarosítás összes dokumentuma és eseménye.
  Ha neked az a meggyőződésed és hited, hogy a nemzetiségek körében az Első Világháború előtt kialakult magyarellenesség kizárólag a Habsburgok ármánykodásának következménye, akkor hidd azt, de ne várd el tőlem, hogy én ezt kritikátlanul elfogadjam és szó nélkül hagyjam!
  A témát ezzel én is lezártam.”
 • 49. kolombela 2009. június 25. 22:53
  „load
  Igazad van, hidd azt amit írtál. Hogy milyen a kocsma filozófia és a sörös pult történészek álláspontja azt nem tudom, mert nem járok egyetlen egybe sem veled ellentétben, úgy látszik van benne gyakorlatod. Csak sajnálni tudlak. Vagy annyira fiatal vagy, hogy még meg lehet téged etetni, vagy teljes egészében még mindig elhiszed azt, amit a kommunista rendszerben tanultál. Ha meg netalán történelem tanár lennél, akkor szégyellhetnéd magad, hogy ennyire egysíkú tudással rendelkezel.
  A dualizmus korának történéseit nem a finnugor eredet kétségbe vonásával cáfoltam, hanem azt érzékeltettem, hogy a magyarországi hivatalos, akadémiai történelem felfogás még mindig ragaszkodik ehhez a fikcióhoz.
  Igenis a Habsburg-ház igencsak jóvátehetetlen károkat okozott az országnak az utóbbi 200 évben, még ha te ezt nem ismered el. Habsburg Ottó ha megtehette volna, akkor már 20 éve újból Magyarország királya lenne. Revizionizmussal szokták a magyarokat vádolni, pedig a Habsburgok ugyanolyan revizionisták, ha nem nagyobbak, mint mi, csak nem nagyon hangoztatják.
  Vita ezzel részemről lezárva!”
 • 48. load 2009. június 25. 22:05
  „45. kolombela
  Megható az igyekezet, ahogy a dualizmus korának történéseit a finnugor eredet kétségbevonásával cáfolod.
  Ügyes.
  Megmosolyogtató is, mert ez tipikusan a sörös pult történészek és a kocsmafilozófusok vita kultúrája, és - megbocsáss - nem várok addig, hogy a teljes Habsburg-dinasztiát a liberálbolsevik judeoplutokrata nemzetvesztők közé sorolod, Lipót Lotharingia hercegétől Habsburg Györgyig.
  Főleg, hogy ez utóbbi egyre többet sertepertél a liberálissá átvedlő MDF körül.”
 • 47. zola 2009. június 25. 19:21
  „úgy látszik működik a zsidóvédők keze. Aki leírja az igazságot azt rasszizmussal vádolják. Nos kedves szerkesztők,a legnagyobb rasszisták a..... zsidók,akik csak gójnak tekintik a többi embert,magukat pedig felsőbbrendűnek,de már közel az Igazság...
  <moderálva>”
 • 46. kolombela 2009. június 25. 19:12
  „asher11 43.-hoz
  Látod? Titeket még a "technika ördöge" is utál.”
 • 45. kolombela 2009. június 25. 19:11
  „load
  Hát igen, a középiskolai anyag a mai diékoknak az interneten. Mintha erről beszéltem volna már elözöekben. Az akadémiai történelem oktatás finoman szólva még mindig a finnugrizmus elvét vallja és ezzel mételyezi a fiatalokat. Ennyit a hivatalos középiskolai anyagokról diákoknak.
  Abban igazad van, hogy nem csak a Habsburg-ház az oka, ugyanis a Kárpát-medencéb is beszivárgott a francia forradalmi eszmével a nacionalizmus eszméje is. Ez is elősegítette a Habsburg-ház bomlasztó munkáját.”
 • 44. kolombela 2009. június 25. 19:04
  „moderálva”
 • 43. asher11 2009. június 25. 17:48
  „moderálva off”
 • 42. asher11 2009. június 25. 17:45
  „Kolombela!!
  -es a Keresztenyek akik Magyarorszagon elnek,hirtelen arra ebrednek,hogy Jeee hat ugye lehet nekik orokos
  bunbakjuk is amikor csak tetszik!!Evezredek ota mindenki erre hasznalja fel Feltekenysegbol-Irigysegbol A Zsi
  dosagot!!!Ti egyszeruen IRIGYEK vagytok arra hogy nekunk Jobb eletunk van mint nektek valaha is volt!!!”
 • 41. load 2009. június 25. 16:17
  „38. kolombela
  "...és ennek a gyülöletnek a kirobbantója a Habsburg-ház magyar ellenes politikája."
  Ez így nagyon kevéssé igaz.
  A magyar uralkodó osztály nemzetállami törekvései (elsősorban az 1879 évi nyelvtörvény) éppen elég okot szolgáltatott a monarchia területén élő nemzetiségek és a velük szimpatizáló külföldi körök magyarellenességére.
  Tájékoztatásul itt van egy - a témával összefüggő - középiskolás anyag:
  http://www.eretlenek.hu/tetelek/emelt/2007/tortenelem/nemzetisegek_es_nemzetisegi_kerdes_1800_1914_kozott_magyarorszagon”
 • 40. kolombela 2009. június 25. 13:37
  „moderálva off”
 • 39. kolombela 2009. június 25. 11:02
  „Beleptem
  Ez még lemaradt. Az általad felhozot példa a lehető legrosszabb. Ebből látszik, hogy csak írtál valamit, de fogalmad sincs arról, hogy mit.”
 • 38. kolombela 2009. június 25. 10:57
  „Beleptem!
  Szerinted a Nagy Magyarország területén élt nemzetiségek egyik nap hirtelen arra ébredtek, hogy ök utálják a magyarokat? Bizony, ennek történelmi oka van, ha tetszik ha nem és ennek a gyülöletnek a kirobbantója a Habsburg-ház magyar ellenes politikája.”
 • 37. kolombela 2009. június 25. 10:52
  „moderálva off”
56 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gázolajat lopott a hajléktalan és kocsmákban árulta

Teherautókból lopta a gázolajat egy hónapon keresztül egy hajléktalan Békéscsabán, egy cég… Tovább olvasom