Kisalföld logö

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 3°C | 18°C Még több cikk.

Új Schwarzi-botrány a láthatáron

Egy nőnek, akinek állítólag viszonya volt Schwarzenegger-rel, fizettek, hogy tartsa a száját.

Egy nőnek, akinek állítólag viszonya volt Schwarzenegger-rel, 20.000 dollárt fizetett a National Enquirer, hogy tartsa a száját. A nő, akit 46 éves Gigi Goyette-ként nevez meg a Los Angeles Times – barátnője azt állítja, ő is kapott 1000 dollárt, hogy kezelje bizalmasan az általa is ismert információkat – és mindez azokban a napokban történt, amikor Schwarzenegger bejelentette, indul a kormányzói választásokon 2003-ban.
„Úgy nézett ki, hogy nem akartak többet hallani Arnold nőügyeiről." – mondja a barátnő, Judy Mora.
A titoktartási egyezmény megkötése idején az American Media Incorporated, mely tulajdonosa a National Enquirer magazinnak, éppen Schwarzenegger-rel folytatott tárgyalásokat, akit fel akartak kérni, legyen annak a két testépítő magazinnak az igazgatója, melyeknek köszönhetően, többek között, lett a világ legismertebb testépítője.

Schwarzenegger szóvivője kétli, hogy a színészből lett politikus bármit tudott volna az egyezségről.
Az American Media szóvivője, Stuart Zakim nem volt hajlandó kommentálni a megjelent híreszteléseket.

A Terminátor sztárja júliusban lépett ki az American Media-val kötött szerződésből, mindössze két nappal azután, hogy kiderült, a szerződés díjazása legalább 13 millió dollár. A szerződés szerint öt éven keresztül a Muscle And Fitness és a Flex magazin igazgatói posztját töltötte volna be Schwarzenegger. 2001-ben, két évvel azelőtt, hogy az American Media megvásárolta a két fitness magazint, a National Enquirer már közölte, hogy Goyette-nek hét évig tartott a viszonya Schwarzenegger-rel.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem ellenőrzik a gyümölcs ízét

A hipermarketekben ki ellenőrzi a zöldségek, gyümölcsök minőségét? Kiderült: az ízt sehol senki nem… Tovább olvasom