Kisalföld logö

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -1°C | 12°C Még több cikk.

új elnök, új célok

Új elnöke lett a győri városi tekeszövetségnek. Biztos, hogy egy évig Horváth Péter irányítja a szakmai munkát, majd a csapatok ismét választhatnak. Elképzelhető, hogy december közepén országos bajnoki döntőt rendeznek Győrött.

teke

Szeptember 19-én új elnököt választottak a városi tekeszövetségben. A két jelölt Horváth Péter és Vass Péter volt. A csapatok végül öt-négy arányban előbbi szakembernek szavaztak bizalmat. Az új elnökség egyelőre csak egy évig irányítja a tekeszövetséget, majd a csapatok értékelik munkájukat és döntenek arról, hogy a következő három évre is bizalmat szavaznak-e a jelenlegi testületnek (elnökhelyettes: Szöllősi Gábor, elnökségi tag: Tamás Mátyás, titkár: Hősi Rezső) vagy megint új elnököt választanak.
Az újdonsült városi elnök, Horváth Péter a Kisalföld érdeklődésére elmondta: „Kizárólag a sportág érdekében akarok tevékenykedni. A tervek szerint elindítjuk a városi felnőtt és ifjúsági csapatbajnokságot, az utánpótlás-nevelés érdekében folytatni kívánjuk hat helyszínen az egyéni versenyeket. Ezúton is szeretném megköszönni, azoknak a pályatulajdonosoknak a segítségét, akik ingyen biztosították a pályák használatát a tornákra. A viadalok sorából a Vajda Jenő-emlékverseny sem maradhat ki. Elképzelhető az is, hogy december közepén Győr ad otthont az országos serdülő és ifjúsági fiú páros, valamint egyéni bajnokság döntőjének.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kapuvári vereség

Labdarúgás Kapuvár 1 (0) Elmax-Pápa 2 (1)

Kapuvár, NB III-as mérkőzés, 100 néző.… Tovább olvasom