Kisalföld logö

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Tükrünk a kapcsolat

Az igazán hosszan tartó kapcsolatoknak az a feltételük, hogy mindkét fél számára fontosak legyenek, és azonos megítélésűek. Ilyen a barátság, a szeretteinkkel való kapcsolat, vagy a párkapcsolat is.
Normális esetben egyre tartalmasabbá, mélyebbé és fontosabbá válik, egyre értékesebb lesz. A kapcsolatokat gondozni kell, táplálni, figyelni rájuk és sok-sok türelemmel, figyelemmel körülvenni. Ha egy kapcsolat jó, akkor megerősítő jelzéseket kapunk. Egyszerűen jól érezzük magunkat benne. Szívesen foglalkozunk vele. Sőt, néha csak vele foglalkoznánk. Ha viszont egy kapcsolat elromlik, akkor fájni kezd és prolémává válik. Frusztrálni kezd, hogy magára vonja a figyelmünket.

Nagyon sok energiát kivesz belőlünk. Fontos tudnunk, hogy a kétféle állapot mindig egymást felváltva, ciklikusan következik. Minden fontos, hosszú távú kapcsolatban szenvednünk kell, időt, fáradságot, türelmet kell befektetnünk, hogy élvezhessük a gyümölcseit. Érdemes átgondolnunk: minden kapcsolat alapvetően rólunk szól. Ez nem azt jelenti, hogy értünk van, hanem azt, hogy: minden kapcsolat megmutatja, milyenek is vagyunk mi valójában. Olyan, mint egy tükör, ami szépítgetés nélkül megmutatja a valóságot. Nézze meg a kapcsolatait és pontosan fogja tudni, milyen ember is ön!

Nagy az érdeklődés» az Erzsébet Királyné Emlékév alkalmából meghirdetett hasonmásverseny iránt: a legendás Sissihez hasonlító hölgyek közül 150-en jelentkeztek és 58-an jutottak tovább. A gödöllői királyi kastély hirdette meg a vetélkedőt. A középdöntőre október 27-én kerül sor a kastélyban, s az itt felsorakozó hölgyek közül 10 jut a november 16-i döntőbe.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cégegyesülés a távközlésben: Invitelből Invitel

A HTCC csoport az Invitel felvásárlásával, 1,1 millió ügyféllel Magyarország legnagyobb alternatív… Tovább olvasom